Vremea în luna noiembrie. Vine frigul! Temperaturile scad în toată ţara

Ultima actualizare:

    Vine frigul! De astăzi, de la o zi la alta, temperaturile vor coborî treptat, spun meteorologii ANMFOTO: Click!
Vine frigul! De astăzi, de la o zi la alta, temperaturile vor coborî treptat, spun meteorologii ANMFOTO: Click!

Vine frigul! De astăzi, de la o zi la alta, temperaturile vor coborî treptat, spun meteorologii ANM. De vină este un val de aer polar care coboară din nordul Rusiei și afectează toată țara.

Iarna este foarte aproape.De la temperaturi de peste 20 de grade, trecem la valori de iarnă. În această dimineață (13 noiembrie) au fost minus 8 grade la Miercurea Ciuc, minus 4 grade la Întorsura Buzăului, zero grade la Cluj-Napoca, 3 grade la Timișoara.

Astăzi (13 noiembrie) vor fi cel mult 12 grade în sud, 8 - 9 grade în Dobrogea și Moldova. Doar în vestul țării vor fi valori de până la 18 grade.

Însă, de mâine (14 noiembrie) valul de aer polar se extinde treptat în majoritatea regiunilor, iar în timpul nopților se vor înregistra valori negative.

După 16 noiembrie vor fi valori negative în majoritatea regiunilor. Probabilitatea pentru precipitaţii mai importante va creşte după 18 noiembrie.

Şi în Capitală va fi vreme rece: astăzi în jur de 10 grade, 8 grade în weekendul următor, în jur de 2 grade după 21 noiembrie, iar în timpul nopţii în jur de minus 2 grade.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net