A vrut să o omoare cu două cuţite, dar a înecat-o

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au trecut patru luni de la crimele care au îngrozit o ţară întreagă. Dacă până acum s-a crezut că Bogdan Mitu şi-a înecat soţia în apele Dunării într-un acces de furie, anchetatorii au ajuns la concluzia că totul a fost plănuit dinainte.

Când a aflat că cel mai bun prieten al său, Giani Deli-Iorga i-a ucis socrii cu câte 30 de lovituri de cuţit, Bogdan Mitu a plănuit să procedeze la fel cu Gabriela, soţia care ameninţa să îl părăsească.

În dimineaţa zilei de 3 ianuarie 2011, după ce a comis dublul asasinat, Giani l-a sunat pe Bogdan şi i-a mărturisit totul. Martor la discuţiile telefonice dintre cei doi au fost Gabriela, soţia lui Bogdan, şi fratele ei vitreg, Georgică, în vârstă de 14 ani.

3 ianuarie 2011-  Giani Deli-Iorga a mers în casa socrilor lui Bogdan Mitu şi, în urma unui conflict, i-a ucis

simeon stalpnicul png

Copilul le-a povestit ulterior anchetatorilor că în acea dimineaţa Bogdan s-a închis de mai multe ori în baie pentru a vorbi la telefon.

A primit zeci de apeluri de la Giani. Între timp, Gabriela insista să se meargă la Cernavodă, în vizită la părinţii ei. Conştient că astfel vor fi descoperite crimele, Bogdan a încercat să ocolească cât mai mult casa groazei. În mintea lui Bogdan a încolţit un plan diabolic.

11 februarie 2011- La mai bine de o lună după ce şi-a înecat soţia şi s-a sinucis, trupul lui Bogdan Mitu a fost găsit

simeon stalpnicul png

La insistenţele soţiei sale, au plecat spre Cernavodă, nu înainte de a lua de acasă două cuţite, cu care plănuia să-şi omoare soţia, la fel cum au fost ucişi părinţii ei.

„Bogdan Mitu a luat de acasă două cuţite, pretextând că vrea să i le ducă socrului, pentru a le ascuţi. De fapt, vroia să-şi ucidă soţia, care ameninţa că îl va părăsi. După ce a condus un timp pe străzile din Cernavodă, Mitu s-a răzgândit. A oprit maşina pe marginea Canalului Dunăre-Marea Neagră şi a înecat-o pe Gabriela. Apoi s-a sinucis", a spus Matei Dragomir, procurorul care a intrumentat dosarul crimelor.

Trupul lui Bogdan a fost găsit la aproape o lună de la comiterea crimelor. George, singurul martor al evenimentelor a fost preluat de Protecţia Copilului. Giani Deli-Iorga a fost trimis ieri în judecată pentru omor deosebit de grav şi riscă să-şi petreacă restul vieţii în spatele gratiilor.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net