Walter Zenga petrece de două ori!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După o relaţie de 7 ani şi la 5 ani de la cununia civilă, Raluca şi Walter Zenga au decis să-şi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

Viitoarea mireasă spune că nu face pregătiri speciale pentru cele două evenimente, ceremonia fiind una simplă.

Mai citeşte:

Walter Zenga şi-a tatuat numele copilului

Walter Zenga face reclamă la ţigări de plastic

„O facem pentru binele nostru sufletesc, nu ca să arătăm lumii. Nu ne caracterizează tam-tam-ul, va fi o ceremonie intimă şi o petrecere doar pentru cei care ne sunt dragi, fără formalităţi şi obligaţii", a mărturisit Raluca pentru Click!. Atât mama, cât şi micuţa vor purta creaţii Ermanno Scervino.

„Le-am ales cumva să ne «potrivim». Am vrut un stil romantic, ca de prinţesă, pentru micuţa mea", explică proaspăta mămică.

Raluca povesteşte că, la numai 5 luni, fetiţa ei are o personalitate puternică, „e ca un ardei iute" şi îşi manifestă energic atât preferinţele, cât şi nemulţumirile. „Ne pune la punct, iar noi ne declarăm slăbiciunea şi suntem la picioruşele ei", spune doamna Zenga.

„Totul se învârte în jurul nevoilor micuţei. Sunt mămică full-time şi de multe ori mă găseşte după-amiaza încă în pijama, pentru că sunt atât de multe de făcut. Rar mai reuşesc să văd câte un film cap-coadă sau să mai citesc vreo carte - fosta mea metodă de relaxare preferată - în afară de cele despre copii", precizează soţia tehnicianului italian.

N-ar pleca definitiv din România

Căsătorită cu un antrenor, Raluca Zenga a locuit în mai multe ţări, în funcţie de contractele pe care le-a avut soţul ei. De când sunt împreună, cei doi au stat în Belgrad (Serbia), Gaziantep (Turcia), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Catania şi Palermo (Italia), iar acum locuiesc la Milano.

simeon stalpnicul png

În tot acest timp s-au adăugat însă şi drumuri dese la Bucureşti, oraş de care Raluca nu vrea să se "rupă" sub nicio formă.

„Acasă este unde ţi-e inima, şi inima-mi este cu familia, indiferent unde am fi. Este evident însă că România este patria mea", explică Raluca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net