Wotte, oprit doar cu bodyguarzii!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Olandezul Mark Wotte trăieşte o adevărată umilinţă la Universitatea Craiova. Deşi este în continuare în acte antrenorul oltenilor, patronul Adrian Mititelu i-a interzis să mai vină la stadion şi să se apropie de jucători.

Calvarul olandezului a început după eşecul cu Internaţional Piteşti (1-3). Antrenorul de 49 de ani a venit duminică la cantonamentul din Lunca Jiului pentru a conduce singurul antrenament al zilei.

Când a dat să intre pe poarta bazei sportive a avut surpriza să fie oprit de bodyguarzi. A forţat intrarea, dar i s-a spus clar că are accesul interzis în incintă.

Şedinţa de pregătire a fost condusă de Trică, la fel cum s-a întâmplat şi ieri. Wotte a încercat insistent să ia legătura cu Adrian Mititelu în ultimele două zile.

Eforturile lui au fost însă zadarnice. "Nu înţeleg ce se întâmplă. Eu şi domnul Mititelu am colaborat foarte bine pe toate planurile, iar el m-a felicitat în public după meciul cu FC Vaslui. A spus că sunt chiar un antrenor mai bun decât Nicolo Napoli, care a făcut treabă bună la echipă", a explicat olandezul pentru Click!.

Delegaţia oltenilor a plecat ieri la prânz spre Piatra Neamţ, via Bucureşti, în vederea meciului de mâine cu Ceahlăul. Wotte nu a urcat în autocarul echipei, Ştiinţa urmând să fie condusă la partida de sub Pietricica de Eugen Trică.

În rol de antrenor interimar, Eugen Trică nu poate să o conducă pe Ştiinţa pentru că nu are licenţă Pro! "Jose" va sta totuşi pe bancă în calitate de jucător, iar, oficial, antrenor al oltenilor va fi secundul George Biţă.

Acesta are licenţa A, care îi permite să conducă echipa timp de o lună, adică până la finalul sezonului. Din vară, Ilie Balaci ar putea fi manager şi Trică "principal".

Patronul Craiovei vrea să-l acuze că a petrecut cu curve

Ştiinţa a remis ieri un comunicat în care a menţionat că Wotte a fost suspendat pentru "fapte repetate şi grave de indisciplină şi pentru lipsă de profesionalism".

simeon stalpnicul png

Totodată, s-a anunţat încetarea relaţiilor de muncă cu secundul Corneliu Papură. Surse autorizate au dezvăluit că Mititelu are informaţii conform cărora tehnicianul olandez şi Corneliu Papură au petrecut noaptea dinaintea meciului cu Internaţional Curtea de Argeş cu două curve, care le-ar fi fost aduse de un apropiat al formaţiei argeşene!

Nu este însă exclus ca această poveste să fie de fapt o intoxicare menită să-l discretizeze pe Wotte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net