Chitaristul şi solistul vocal Adrian Despot, lider al trupei Viţa de Vie şi jurat la “Vocea României”, se pregăteşte atât pentru un nou sezon al emisiunii-concurs difuzate de Pro TV, cât şi pentru concerte. Arădeanul s-a alăturat unui nou proiect din care vor face parte mai multe formaţii.


Festival care aduce împreună trei generații de fani, cu preferințe muzicale diverse ! Un astfel de eveniment va fi “Old Blacks, Rock & More”, un maraton muzical de peste şapte ore de muzică live, programat la Arenele Romane, în Bucureşti, pe 25 mai. Festivalul se bucură și de prezența popularei trupe de rock alternativ Vița de Vie, al cărei solist este Adrian Despot, jurat la “Vocea României”. Trupa revine mereu cu plăcere la Arenele Romane, una dintre scenele preferate de-a lungul celor 22 de ani de carieră, în care au lansat nouă albume și au avut colaborări cu artiști precum Paraziții, K-Gula și Șuie Paparude.

Cel mai recent album al celor de la Vița de Vie e Șase (+), a cărui continuare va apărea pe piață în luna octombrie. Astfel, la festivalul ”Old Blacks, Rock & More”, Vița de Vie va cânta, în premieră pentru fani, piese de pe noul album, ”Şase (-)”, inclusiv un single, care va fi lansat în luna martie.

O altă trupă care va cânta pe aceeaşi scenă cu Adi Despot şi coechiperii săi se numeşte Subcarpați. Publicul se va putea bucura şi de prezenţa formaţiilor Iedera şi Trupa Zero. Biletele au prețul de 65 lei și se găsesc pe iabilet.ro.

 

 

 
 
Loading...