Sexul la telefon este tipul de sex care vă poate condimenta relaţia intimă şi este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Această practică vine să faciliteze buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află sau nu la distanţă unul faţă de celălalt.


La prima vedere poate părea dificilă abordarea unei astfel de practici, dar, atâta timp cât ambii parteneri sunt de acord, poate fi o soluţie benefică pentru cuplu. Comunicarea este înainte de toate cheia funcţionării relaţiei, iar sexul la telefon se bazează exclusiv pe acest lucru.

În mod normal lucrurile ar trebui să vină de la sine într-un cuplu bine sudat, deschis, însă această experienţă are şanse de reuşită doar dacă este trăită cu intensitate şi naturaleţe. A împărtăşi experienţa autosatisfacţiei cu partenerul face dovada echilibrului şi funcţionalităţii relaţiei, iar dorinţa de a experimenta senzaţii noi alături de acesta este benefică pentru identificarea sexualităţii fiecăruia şi implicit pentru îmbunătăţirea ulterioară a actului sexual.

În dragoste nimic nu este interzis atâta timp cât partenerul este dispus să experimenteze, iar curiozitatea trebuie să rămână mereu trează.

 

 
 
Loading...