Specialiştii în materie de sex au ajuns la concluzia că femeile au o multime de temeri peste care trec cu greu când ajung cu iubitul în dormitor. În momentul în care reprezentantele sexului frumos nu reuşesc să treacă peste aceste lucruri riscă îşi deterioreze viaţa sexuală. Iată care sunt cele mai mari frici ale femeilor atunci când sunt cu iubitul în pat.


Reprezentantele sexului frumos se tem întotdeauna că vor rămâne însărcinate atunci când nu îşi doresc acest lucru. În această situaţie, trebuie doar să discutaţi deschis despre acest subiect cu partenerul de viaţă, iar astfel situaţia va fi rezolvată.

Tot mai multe femei nu se consideră suficient de bune în pat şi cred că acest lucru o să îndepărteze persoana iubită. Este bine să îl evitaţi dacă vedeţi că acest lucru se adevereşte, iar în momentul în care o să vă aprecize suficient este bine să ajungeţi din nou în dormitor.

O nouă experienţă cu un alt partener este considerată de femei un motiv de îngrijorare. Fiecare persoană este diferită în parte, aşa că aceste temeri nu sunt justificate absolut deloc.

Cea mai mare teamă a femeilor este faptul că bărbaţii vor avea mult mai repede ca ele orgasm. Pentru a scăpa de acest lucru este bine să aveţi un preludiu mai lung, iar toată atenţia să fie concentrată asupra voastră.

Femeile sunt complexate de modul cum arată, iar acest lucru poate să fie dăunător în momentul în care ajungeţi cu partenerul de viaţă în pat. Trebuie să profitaţi de fiecare moment în parte.

 
 
Loading...