Suntem pregătiţi sau nu, viaţa ne aduce tot felul de situaţii pe care trebuie să învăţăm să le gestionăm. Iubirea este considerată o binecuvântare, dar vine şi momentul, mai puţin plăcut, în care cei doi parteneri îşi spun adio. Iată tipul de relaţie în care partenerii ajung mai repede la despărţire.


Relaţia la distanţă este, de cele mai multe ori, sortită eşecului

Distanţa poate fi o situaţie greu de suportat, cu tot ce implică ea, dor de persoana iubită, îndoieli, momente de gelozie, lipsă de comunicare, alte tentaţii care sunt mai aproape decât persoana cu care eşti într-o relaţie. Atracţia poate dispărea, la fel şi lipsa unor obiective comune. Este un test important şi greu în acelaşi timp, pentru ambii parteneri.

Dacă unul dintre parteneri nu este dispus să-şi schimbe viaţa şi să se apropie, fizic, mai mult de celălalt, ruptura este inevitabilă.

Iată ce poţi să faci în această situaţie

În această situaţie, cel mai bine este să îndepărtezi orice tentaţie de a mai lua legătura cu persoana pe care ai iubit-o cândva. Nu face bine niciunuia dintre voi şi prelungeşte agonia unei iluzii întreţinute de o licărire care a fost odată.

 

Loading...
Citeste tot despre: