Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos mărturisesc că îşi iubesc partenerul de viaţă, dar preferă să nu discute cu acesta despre aşteptările lor în ceea ce priveşte partida de sex. De ce? Dacă susţii că îţi iubeşti soţul, comunicarea dintre voi ar trebui să fie cu atât mai bună, iar viaţă sexuală la fel. Oare iubirea pe care o simţi faţă de partener nu înseamnă şi faptul că reuşeşti să comunici cu el foarte bine pe orice plan? Discuţiile despre activitatea intimă nu trebuie ignorate.


Oare în câte cupluri se vorbeşte despre orgasm? Poate este mai uşor să îl mimezi decât să vorbeşti despre el, dar de ce ai face acest lucru dacă îţi iubeşti partenerul? Are rost să îl minţi? Poate nu te atinge cum ţi-ai dorit şi nu reuşeşti să obţii orgasmul. El nu are probleme de acest gen, dar tu? Nu trebuie să ignori faptul că nu te simţi satisfăcură din punct de vedere sexual pentru că este o problemă ce nu trebuie trecută cu vederea.. Comunică-i partenerului, încercaţi să rezolvaţi situaţia împreună, iar dacă nu reuşiţi, apelaţi la un sexolog.

Dacă nu comunicăm, nu avem de unde să ştim dacă ceea ce facem este într-adevăr bine şi provoacă plăcere. Învăţaţi să vă ascultaţi unul pe celălalt, stabiliţi ceea ce vă place, ce sunteţi dispuşi să încercaţi şi puneţi în aplicare. Renunţaţi la complexe! Nu este nimic ruşinos în a discuta despre sex cu partenerul de viaţă.
 

Loading...