Sexualitatea unei femei este unul din cele mai complicate aspecte ale acesteia. Sexologii ştiu că pentru un bărbat nu este uşor să se descurce pe un teren care le este chiar şi femeilor, adesea, plin de necunoscut. De aceea vă oferim câteva sfaturi utile pentru ca în final, sexul să nu pară atât de complicat, iar plăcerea să existe pentru amândoi.


Iată câteva aspecte ce ţin de sexualitatea femeilor pe care ar trebui să le cunoşti, aşa cum sunt ele prezentate în articolul de mai jos:

Nu evita săruturile

Există bărbaţi care, din diverse motive, unul din ele fiind chiar poziţia sexuală, nu îşi sărută partenera. Specialiştii consideră însă că sărutul este foarte important, mai ales pentru femeie în timpul sexului, în special al penetrării.

Nu o muşca înainte să fie complet excitată

Orice muşcătură, chiar şi una nevinovată, poate crea durere şi disconfort dacă partenera nu este suficient de excitată. Cu cât zona care te tentează este mai sensibilă, cu atât trebuie să aştepţi mai mult.

Nu te lăsa pe ea cu tot corpul

Cu toate că este frumos din când în când să vă lăsaţi în voia pasiunii şi să fiţi mai duri, evită să te laşi cu toată greutatea peste ea, s-ar putea să îi creezi probleme respiratorii.

Nu ejacula prea repede sau prea târziu

Oricare din aceste opţiuni o va face să se simtă incomod. Dacă vei ejacula prea devreme, există riscul ca ea să rămână nesatisfăcută, dacă ejaculezi prea târziu există riscul să apară uscăciunea vaginală, disconfortul local şi chiar dureri.

Nu considera sexul cu partenera ta o secvenţă dintr-un film porno

Dacă există ceva ce îţi place în mod deosebit, ai vazut, sau ai citit, cel mai bine ar fi să discuţi cu partenera ta. Nu o pălmui fără să ştii dacă acceptă, sau nu o impinge către sex oral dacă ea nu este de acord cu aşa ceva. Rezultatul nu va fi unul plăcut cu siguranţă.

 

 
 
Loading...