Noul număr al revistei Click! TV, cel mai citit și îndrăgit ghid tv din România, care a apărut astăzi pe piață, în Joia Mare, în mod extraordinar, prezintă un interviu extrem de emoționant, realizat cu fiica designerului Catinca Roman (Zilahy), Calina Dumitrescu. Tot în cadrul ediției de astăzi a ghidului Click! TV sunt prezentate programele tv speciale de Paște, precum și recomandările tv.


Fata Catincăi Roman, Calina, care va împlini luna viitoare 21 de ani, este una dintre concurentele rămase în cursa finală pentru marele premiu de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. După finalizarea competiției de la Kanal D, pentru care momentan filmările au fost sistate din cauza pandemiei cu coronavirus și a stării de urgență națională, Calina și-ar dori să se înscrie la Facultatea de Arte și să investească într-o carieră muzicală.

Calina Dumitrescu: «Sunt pasionată de modă. Abia aștept să revin la activitățile mele normale»

calina_dumitrescu.jpg

Calina Dumitrescu fiica Catinca Roman
Calina Dumitrescu realizează frecvent ședințe foto profesioniste, împreună cu prietenii ei care lucrează tot în domeniul modei
Foto: LA Studio / Styling: Alexander Dime

 

Te știm ca “fata Catincăi Roman”. În afară de asta, spune-ne tu cine este Calina?

O persoană sociabilă, optismită, cu simțul umorului, care-și face destul de ușor prieteni. Cred în bunătatea oamenilor, în bunele intenții, chiar dacă uneori se mai întâmplă să am surprize neplăcute. Îmi place foarte mult să dansez, mi-ar plăcea să urmez un curs de dans în afara țării. Ce să mai spun despre mine... Am făcut opt ani de pian și îmi place să pictez flori.

 • Cum ai fost cooptată pentru a participa la “Bravo, ai stil! – Celebrities"?

M-au sunat cei din echipa Kanal D, m-au întrebat dacă mi-aș dori să fac parte din acest proiect. A urmat o întâlnire în care am discutat despre ceea ce presupune acest show și mi s-a părut o provocare interesantă. Este ceea ce îmi place să fac. M-am sfătuit cu mama, care mi-a spus că va fi ca un “antrenament” frumos pentru mine. Și a avut dreptate! Este o emisiune în care înveți foarte multe lucruri despre tine.

 • Ce crezi că vei face cu marele premiu, în caz că vei câștiga competiția?

M-am gândit la acest lucru... Aș investi într-o carieră muzicală.

Calina Dumitrescu: «Eu și mama avem o relație specială. Este cea mai bună prietenă a mea»

calina_dumitrescu_si_mama_ei_catinca_roman.jpg

Calina Dumitrescu fiica Catinca Roman
Calina Dumitrescu mărturisește că are o relație cu totul specială cu mama ei, Catinca Roman (Zilahy)
foto: arhiva personală

 

 • Fotografiile primite de la tine pentru realizarea acestui interviu sunt deosebite. Nu seamănă cu imaginile pe care le are oricine în arhiva personală. Realizezi frecvent astfel de shooting-uri?

Da. Pozele sunt făcute de niște buni prieteni de-ai mei. Organizăm destul de des genul acesta de ședințe foto, atât pentru mine, cât și pentru portofoliul lor. Ne distrăm. Gândim împreună totul.

 • Îți place să te machezi singură?

Da, am urmat și un curs în sensul acesta, al unei bune prietene a mamei mele, Mirela Vescan. Sunt pasionată de make-up. Îmi place să știu să mă aranjez singură pentru un eveniment.

 • Când te-ai machiat singură prima dată?

La 15 ani... De atunci am început să mă machiez, deși nu-mi prea dădea voie mama... Dar mă jucam cu produsele ei de make-up și mi-am dat seama că-mi place să fac lucrul acesta. Sunt pasionată de make-up, hairstyling, muzică, de tot ce este artistic.

 • Câte obiecte vestimentare ai adunat până acum?

Pantofi, în jur de 100 de perechi, genți, aproape 50. De la bunica mea câțiva cercei care îmi sunt foarte dragi. Sunt pasionată de modă. Am foarte multe haine, de ordinul sutelor.

 • Și cât de des îți cumperi haine?

Shopping fac online, cam o dată pe lună, nu foarte des. Atunci când adun foarte multe haine, organizez evenimente pentru a le revinde sau le donez la anumite case de copii. Nu-mi place să adun haine pe care nu le mai port, opresc piesele care mie îmi plac foarte mult sau care au o poveste dragă mie.

 • Cum reacționezi atunci când realizezi un outfit și acesta este aspru criticat de specialiști în domeniu?

Nu reacționez urât, iau orice critică drept sfat și sunt conștientă că în acest domeniu, al modei, fiecare privește lucrurile din altă perspectivă.

Calina Dumitrescu: «Am știut întotdeauna că voi face ceva în zona artistică»

calina-cover-bt.jpg

calina dumitrescu bravo ai stil click tv
Calina Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate concurente din cadrul reality-show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D
foto: Zoltan Lorencz / Click!

 

 • Cu mama ta ai avut astfel de discuții în contradictoriu?

Nu, cu mama întotdeauna râd, chiar dacă nu fac un outfit perfect. Mi-o spune cu zâmbetul pe buze și nu mă pot supăra. Avem o relație specială, este cea mai bună prietenă a mea, vorbim despre orice, ne sfătuim și chiar facem schimb de haine.

 • Când erai mică ce spuneai tu oamenilor mari că dorești să te faci atunci când o să fii mare?

Nu am spus niciodată ce vreau să mă fac, dar am știut întotdeauna că voi face ceva în zona artistică, la fel ca părinții mei...

 • Și, acum, ce carieră îți dorești să urmezi?

Îmi doresc o carieră muzicală și să mă ocup cât mai mult de Instagram.

 • Ce ai învățat până acum în drumul parcurs la “Bravo, ai stil!”?

Foarte multe lucruri bune. Am învățat să fiu eu, să spun exact lucrurilor pe nume, pentru că eram destul de introvertă, deși am apărut de mică la tv. Am învățat foarte multe lucruri despre oameni, buni, răi, cum sunt ei. M-am maturizat foarte mult și abia aștept să mă reîntorc la filmări, îmi e dor de fete, de atmosfera de acolo.

 • Ce planuri aveai de Paște și ce vei face până la urmă, având în vedere situația din țară și din lume?

Nu aveam nici un plan, pentru că aveam programate filmări. Dar, în general, de sărbători, stau cu familia. Acum, în condițiile în care stăm în casă și limităm interacțiunile, voi sta cu siguranță în familie, deci nu am schimbat tradiția. Și chiar îmi place foarte mult să petrecem Paștele așa.

 • Care este rutina zilelor tale în această perioadă de pandemie?

Sunt în autoizolare de aproape o lună. Ies o dată la aproape două săptămâni la cumpărături. Sunt prezentă pe rețelele de socializare, fac sport, m-am apucat de gătit... Deși nu credeam că o să mă pricep, am descoperit că îmi place și ies preparate bune. Pastele cu creveți îmi ies cel mai bine. Mă uit la multe filme și seriale. E bine, nu mă plictisesc. Dar abia aștept să revin la activitățile mele normale!

Calina Dumitrescu: «Particip la „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru că sunt pasionată de frumos»

 

Citește și:

EXCLUSIV Catinca Roman: «Fiica mea e în faza de flirturi inocente»

La Mamaia, mai ceva ca-n Saint Tropez

Și rebele, și cumințele, pupa-le-ar mama pe ele!

Raluca Tănase, fata Catincăi Roman și cea mai sexy ispită de la «Insula Iubirii», rivale la «Bravo, ai stil»

 
 
Loading...