12 măști au intrat în cel mai secretos show de televiziune și au impresionat în fiecare săptămână publicul și juriul. Cinci dintre ele se luptă pentru un loc în Marea Finală Masked Singer România. Corbul, Vulpoiul, Leoiaca, Panda și Căpcăunul vor încerca să uimească prin momente spectaculoase și vor aduce noi indicii în vineri seară, 23 octombrie, de la ora 20:30, la PRO TV.


capcaunul.jpg

capcaunul masked singer romania
Căpcăunul de la Masked Singer România
foto: PRO TV

Cei patru detectivi, Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, scot la iveala noi piste pe care au ajuns în căutarea vedetelor care se ascund sub măștile de la Masked Singer România. 

Ana Morodan, cucerită de momentul Corbului

corbul.jpg

corbul la masked singer romania
Cine se ascunde sub această mască?
foto: PRO TV

Ana Morodan va fi cucerită iremediabil de momentul Corbului: ”Ți-am spus vreodată că mie nu-mi plac neapărat oamenii mișto? Mie îmi plac oamenii rari, pentru că atunci când ești rar, ești de neprețuit. Când ești de neprețuit, înseamnă că poți să faci ce vrei. Tot ce pot să-ți spun e că nu știu cine ești, dar nici măcar nu mă mai interesează pentru că pe mine m-ai câștigat deja”.

leoaica.jpg

leoaica masked singer romania
Leoaica de la Masked Singer România
foto: PRO TV

Randi, Liviu Teodorescu, Cezar Ouatu, Mihail, Ana Maria Prodan, The Motans, Gigi Becali, Pavel Stratan, Traian Băsescu, Raed Arafat, Mircea Dinescu, Mircea Radu, Vali Bărbulescu, Irina Rimes sau Lidia Buble sunt câteva dintre variantele pe care detectivii le vor spune după ce vor vedea prestațiile măștilor.

panda.jpg

panda masked singer romania
Panda de la Masked Singer România
foto: PRO TV
 
 
Loading...