Elvețianul Roger Federer poate nu va câștiga titlul la actuala ediție a Australian Open 2020, dar cu siguranță toată lumea își va aminti de performanța lui din sferturile de finală: a salvat 7 mingi de meci înainte de a-l învinge pe americanul Tennys Sandgren și a se califica în semifinale.


Roger Federer l-a învins, marţi, cu scorul de 6-3, 2-6, 2-6, 7-6 (8), 6-3, pe americanul Tennys Sandgren, ocupantul locului 100 ATP, calificându-se în semifinalele Australian Open. În setul al patrulea, Federer a salvat şapte mingi de meci, trei la scorul de 4-5 şi patru în tie-break, între care a avut o revenire de la 3-6! În cele din urmă, el s-a impus după trei ore şi 31 de minute.

Roger Federer după salvarea a 7 mingi de meci: ”Am Avut noroc”

”Am avut noroc, nu am controlat acele şapte mingi de meci. Am fost incredibil de norocos. Nu cred că merit această victorie, dar sunt bucuros de ea. Cred în miracole, dar aş vrea să câştig mai uşor”, a spus Federer, care s-a aflat la al doilea meci de cinci seturi de la actuala ediție a Australian Open, după cel cu australianul John Millman, din turul al treilea.

În semifinale, elvețianul va juca împotriva învingătorului din meciul Milos Raonic – Novak Djokovic.

De-a lungul timpului, Roger Federer a câştigat de şase ori Australian Open, ultima dată în 201. De asemenea, a mai jucat o finală şi s-a mai calificat de alte şapte ori în semifinale

 
 
Loading...