În episodul 11 al serialului “Vlad”, de la Pro TV, difuzat luni, 6 mai, de la ora 20.30, vom asista la scene dificile atât pentru Emilian Oprea, cât şi pentru Anghel Damian, cei doi actori care îi interpretează pe Leo, respectiv Adrian Anuţei. Click a aflat detalii de la filmare şi cât a durat machiajul special al lui Damian Anghel.


În episodul numărul 11 din „Vlad”, Leo, interpretat de Emilian Oprea (41 de ani), se gândește din ce în ce mai mult la Adrian, interpretat de Anghel Damian (27 de ani), începe să-l vadă peste tot, are viziuni și coșmaruri care nu-l mai lasă să trăiască în pace. “Ce face fratele Clește? De ce m-ai omorât? Îi înțeleg pe ceilalți, dar noi? Eram ca frații... Nimic nu e mai presus de asta. Cum ai putut să mă sacrifici, nu te-a durut sufletul?”, îi spune Adrian de fiecare dată când apare.

leo-tibi.jpg

serialul vlad
Leo (Emilia Oprea) şi Tibi (George Piştereanu) rămân prieteni în continuare în "Vlad"
foto: PRO TV

Luni, 6 mai, de la 20:30, începem să vedem o altă față a lui Leo, care este urmărit în permanență de imaginea prietenului său, devine disperat și-i alungă pe toți cei care lucrau cu el, însă îl roagă pe Tibi să-i rămână alături. Leo nu înțelege cum de a fost trădat de oamenii care-i erau aproape și începe să creadă că totul are legătură cu Adrian, dar și cu Vlad. Dezamăgirea lui ia forme nebănuite și încearcă să-i omoare pe toți la cazinou, când Ștefan îi pregătește o petrecere surpriză. Ce se întâmplă acolo și cum reacționează prietenii lui, vedem în cel de-al unsprezecelea episod „Vlad”.

Tatuaje si machiaj special

Fanii lui Emilian Oprea ar trebui să ştie că acesta are 12 tatuaje încă din timpul facultăţii. În schimb, pentru scenele speciale din acest episod, când Adrian Anuţei îi apare ars pe faţă, acesta din urmă a avut parte de un machiaj special, care a necesitat multe ore de lucru. Mai precis trei ore în care machiajul special a fost realizat de experta în make-up Dora Codiţă. S-ar părea că a făcut o treabă excelentă, după cum se vede în imagine.

 
 
Loading...