Dublă sărbătoare în familia lui Liviu Guță. Cântărețul de muzică de petrecere și soţia lui, Iulia, aniversează zece ani de când formează un cuplu, iar mâine este ziua fiicei lor, Maria Izabel, care împlinește doi ani. Drept recunoștință pentru deceniul petrecut împreună, Guță i-a luat soţiei un inel cu diamante.


Astăzi, Liviu Guță și partenera lui de viață, Iulia, fac zece ani de când sunt împreună. Cântărețul de muzică de petrecere a ținut să marcheze cum se cuvine această zi specială. Și-a chemat marți seară prietenii și rudele la un grătar, pentru a o sărbători și pe fiica interpretului de muzică de petrecere. Micuța Maria Izabel va împlini mâine doi ani. Liviu Guță i-a cumpărat soţiei sale un cadou prin care speră s-o impresioneze: un inel cu diamante în valoare de 5.000 de euro, pe care i-l va dărui odată cu reînnoirea simbolică a jurămintelor de iubire.

sotie_gutsa.jpg

liviu guta
Liviu Guță spune despre iubita lui că este o mamă exemplară

”Ne-am cunoscut la o nuntă, la Galați, și a fost dragoste la prima vedere. Mi-a plăcut de ea că e o femeie cu bun simț, iubitoare și ca mamă, și ca soție. De atunci, tot au trecut anii și totul a rămas la fel, plus că Dumnezeu ne-a oferit doi copii frumoși și sănătoși! Orice s-ar întâmpla in viața mea de soț, tată sau artist, ea este lângă mine necondiționat și trecem peste toate amândoi, suntem o familie fericită”, ne-a declarat Liviu Guță.

În stilul său specific, el i-a făcut Iuliei o declarație de dragoste originală. ”Mi-aș dori să nu se schimbe niciodată, eu promit să o iubesc până ce Tom îl va mânca pe Jerry”, a spus Liviu Guță. 

Deși sunt împreună de zece ani, Liviu și Iulia sunt cununaţi doar civil. ”Vom face nunta la anul, în luna mai sau în iunie, încă nu ne-am decis”, ne-a mai mărturisit Guță. Împreună mai au un băiețel, Mario, în vârstă de șapte ani.

O super galerie cu Liviu Guță și familia lui, mai jos!

 • liviu guta
  Liviu și Iulia s-au cunoscut la o nuntă
  arhivă personală
 • liviu guta
  Cântărețul și soţia lui au împreună doi copii: un băiat și o fetiță
  arhivă personală
 • liviu guta
  Liviu Guta i-a cumpărat soţiei sale un inel de 5.000 de euro
  arhivă personală
 • liviu guta
  Inelul este încrustat cu diamante
  arhivă personală
 • liviu guta
  Liviu Guță spune despre soţia lui că este o mamă exemplară
1/5
Loading...