Situaţie delicată pentru Brigitte şi Florin Pastramă. Se pare că cei doi soţi nu vor deveni părinţi în viitorul prea apropiat, deşi îşi doreau cu ardoare acest lucru. Brigitte s-a răzgândit şi nu mai vrea să facă fertilizări in vitro după ce ultima procedură, care a costat-o 6.000 de euro, nu a dat nici un rezultat.


După ce s-au căsătorit în mai, Brigitte (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) au decis să devină părinţi. Au încercat pe cale naturală, apoi au fost la specialişti care le-au recomandat să facă un tratament care să îi ajute să îşi îndeplinească visul. Au ascultat cu sfinţenie sfatul medicilor şi au mers împreună la o clinică de fertilizare din Capitală. Brigitte şi Pastramă au scos nici mai mult, nici mai puţin de 6.000 de euro din  buzunar ca să le reuşească procedura şi să aibă şi ei un copil. Din păcate eforturile lor au fost zadarnice. Brigitte a suferit enorm după ce i s-a spus că a eşuat.

2.jpg

Brigitte și Florin s-au amorezat în ”Ferma”, de la PRO TV

 

Apropiaţii cuplului spun că problema nu ar fi la ea, ci la soţul ei, Florin Pastramă, care are o anomalie ce afectează fertilitatea, denumită popular ”spermatozoizi leneşi”. Pastramă s-ar fi ales cu această problemă din cauză că ar fi exagerat cu suplimentele alimentare care l-au ajutat să îi crească masa musculară. Aşadar, iată că dacă în ”Ferma” de la Pro TV se lăuda  cu ”cincizeci şi doiul”  (n.r.: circumferinţa braţului), acum Pastramă suportă consecinţele.

3.jpg

Pastramă și-a etalat forța pe platourile de filmare

 

După ce tratamentele au uşurat-o de o grămadă de bani, Brigitte a decis ca momentan să stopeze orice încercare pe cale artificială. ”Brigitte a decis să nu mai meargă la nici o clinică de fertilizare. A chletuit deja circa 6.000 de euro, s-a chinuit foarte mult şi s-a îngrăşat 10 kg din cauza tratamentului. Nici acum nu a reuşit să revină la silueta de altădată. A hotărât să încerce doar pe cale naturală. Ea are doi copii, aşa că dacă se mai întâmplă natural e bine, dacă nu, nu e problemă”, a povestit pentru Clcik! o sursă din anturajul soţilor Pastramă.

4.jpg

Și-a denumit brațele musculoase după circumferința lor: 52 cm

 

Se pare că suplimentele care cresc masa msuculară afectează grav fertilitatea. Iată ce spune preşedintele Federaţiei de Fitness şi Culturism, Gabriel Toncean, despre acest lucru: “Suplimentele alimentare conţin o varietate de amestecuri de vitamine, minerale, extracte de plante şi alte substanţe. Consider că doar utilizarea corectă a acestora (respectiv, la sfatul medicului sau raportat la propriul corp) poate aduce un aport benefic sănătăţii noastre. Unii folosesc în mod greşit steroizii anabolizanţi, pentru a-şi mări masa musculară, performanţa sau pentru a-şi scurta timpul de recuperare între antrenamente. Utilizările non-medicale pe termen lung pot duce la probleme cardiace, schimbări fizice nedorite, agresivitate şi chiar infertilitate”, a declarat Toncean pentru Click!.

5.jpg

Până va deveni tată, Pastramă exersează rolul din postura de părinte vitreg

Brigitte, patru soți și doi copii

nunta-ilie.jpg

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năștase în 2013

 

Viaţa amoroasă a lui  Brigitte a fost destul de agitată. Bruneta a fost căsătorită de patru ori. În 2002 aceasta a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavian Sfăt, cu care a fost căsătorită și cu care are un băiat pe nume Robert. În 2006, ea s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, de care a divorţat în 2008 și cu care are o fetiță, Sara. Apariţia ei la tv l-a făcut pe Ilie Năstase să reacţioneze şi să vrea să o ajute. Cei doi au început o idilă, iar în primăvara lui 2013 au depus actele de căsătorie şi şi-au spus  “Da” la Primăria Timișoara, iar la câteva luni au organizat o nuntă de basm cu 300 de invitaţi la Poiana Braşov. A divorțat de Ilie în 2018, apoi în 2019 s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Acesta nu are nici un copil, însă a bifat mai multe relații cu femei celebre, ultima fiind cea cu Raluca Podea.

 

Citește și:

EXCLUSIV Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut cartier cu 7 vile. Uite cât cer pe o casă în Ștefăneștii de Jos

Florin Pastramă, distrus de durere! Brigitte a pierdut sarcina: «A trebuit să mă refac»

 
 
Loading...