Cătălin Ion Ștefan, cunoscut în showbizul românesc drep Cheloo a încheiat cu procurorii DIICOT Ploiești un acord de recunoaștere a vinovăției. Acesta a declarat că a făcut trafic de droguri.


Potrivit portalului instanțelor de judecată, pe rolul Tribunalului Prahova a fost înregistrat, la data de 28 aprilie, un dosar care are ca obiect "sesizarea cu acordul de recunoaștere a vinovăției" și în care apare ca inculpat Ion Cătălin Ștefan.

Artistul a recunoscut comiterea infracțiunii de trafic de droguri. Acesta oferea droguri prietenilor pentru a le consuma, droguri pe care el le deținea, și a fost de accord cu pedeapsa de doi ani de închisoare cu suspendare.

Procurorii DIICOT Ploiești au efectuat, în luna martie a anului trecut, zece percheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc (cannabis) și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, una dintre acestea vizând domiciliul rapperului Cheloo, au declarat, la acel moment, surse judiciare, conform Agerpres.

La acea vreme artistul a fost ridicat de procurori și dus la DIICOT din Ploiești pentru audieri, fiing găsite mai multe grame de cannabis în locuința sa din Breaza. După ce a fost cercetat sub control judiciar, Cheloo a ajuns la o înțelegere cu procurori și este condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, 100 de zile de muncă în folosul comunității și 4 ani de supraveghere judiciară, de la data deciziei instanței.

Cheloo este acuzat de traffic de droguri de mare risc, deținere și consum propriu fără drept. Dacă nu cădea la un accord, artistul risca chiar și 7 ani de închisoare pentru aceste acuzații.

Juratul ”iUmor” este o personalitate controversată în showbizul românesc. Atitudinea lui de ”băiat de cartier” și felul lui de a fi”scurt și la obiect”, i-au adus admirația multora.

 
 
Loading...