Anamaria Prodan a devenit, în ultima perioadă, un nume tot mai des pomenit. A surprins cu silueta ei, apoi cu apariţiile publice şi cu fotografiile tot mai îndrăzneţe pe care le postează. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf emană lux prin toţi porii.


Anamaria Prodan a întorc toate privirile la un eveniment ce a avut loc recent, când a apărut într-o ţinută ce valorează 500.000 de euro. 

Impresara a participat la inaugurarea unui restaurant deţinut de fotbalistul Alexandru Bourceanu şi soţia acestuia Adina. Potrivit Libertatea, doar ceasul pe care l-a purtat costa 300.000 de euro, în timp ce restul bijuteriilor au rotunjit suma până la jumătate de milion de euro.

„Eu îmi cumpăr orice îmi place şi niciodată nu mă uit la preţ. Dar nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu ştiu ce firmă de fiţe. Contează în primul rând să îmi placă ce-mi cumpăr, să mă simt bine în hainele respective şi, bineînţeles, să îmi stea şi bine”, a declarat Anamaria Prodan într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

De ce nu-i arată Cabral chipul fiicei: ”Ne dăm interesanţi, amărâţii naibii”

Celine Dion, apariţie îndrăzneaţă pe străzile din Paris! Cum arată în costum de baie

 
 
Loading...