Sfârşitul de an este plin pentru Mihai Bobonete (39 de ani), interpretul cârciumarului Bobiţă din îndrăgitul serial „Las Fierbinţi” de la PRO TV, având filmări, spectacole de stand-up comedy şi evenimente mondene. Mai nou, îi puteţi recunoaşte vocea pe coloana sonoră a filmului de animaţie „Regatul de gheaţă 2”, unde i-a împrumutat vocea omului de zăpadă Olaf.


Mihai Bobonete filmează deja pentru noul sezon al serialului „Las Fierbinţi”, care va fi difuzat din primăvară de PRO TV, fanii aşteptând cu nerăbdare noile peripeţii ale cârciumarului Bobiţă, dar şi ale colegilor săi. În plus, Mihai Bobonete are de filmat diverse promo-uri pentru postul de televiziune unde lucrează, dar şi spoturi publicitare. 

2.jpg

Simpaticul actor şi-a închiriat vocea omului de zăpadă din celebrul film ”Regatul de Gheaţă 2”, de dragul celor doi copii ai săi, Octavian şi Maria

Îndrăgitul artist şi-a îndeplinit recent un mare vis, acela de a fi din nou Olaf, simpaticul om de zăpadă din ”Regatul de Gheaţă 2”. În vară, actorul îşi manifesta această dorinţă pe conturile sociale: ”Pentru cei care încă mai au dubii, aflaţi că vocea lui Olaf (n.r. simpaticul om de zăpadă) este a mea în versiunea dublată în română. Acum, ţinând cont că vine «Frozen 2», nu ştiu dacă voi fi tot eu. Ultima oară le-am cerut o sumă modică ăstora cu dublajele şi tot li s-a părut mult. Vedem ce o fi”.

Actorul şi firma care s-a ocupat de dublarea în română a producţiei de animaţie au ajuns, până la urmă, la o înţelegere, astfel că Mihai Bobonete este din nou vocea lui Olaf, peliculă a cărei premieră a avut loc pe 22 noiembrie 2019, filmul putând fi vizionat în formatele 3D, IMAX, subtitrat şi dublat. Mihai a venit cu tot familionul la premiera filmului de desene animate, prilej cu care ne-a acordat un scurt interviu: ”Suntem foarte bucuroşi că am pus vocea lui Olaf şi a doua oară. E dificil de pus voci, iniţial am crezut că este o joacă de copii şi mă gândeam că e foarte amuzant să te prosteşti. De la primul Olaf de acum câţiva ani am învăţat cât de dificil e, chiar mi-am pierdut vocea. Trebuie să ştii cum e. Actorii profesionişti, Pavel Bartoş şi Şerban Pavlu, au o pregătire, nu ca mine. Este dificil, la mine s-a nimerit. M-am bucurat, am văzut filmul şi ştiu cum va fi primit, mi-ar fi părut rău dacă nu pun vocea pentru Olaf”.

După premieră pleacă la pescuit

3.jpg

Mihai a prins şi peşti de peste 10 kg

Actorul găseşte timp şi pentru marea lui pasiune, pescuitul: ”În weekend plecăm în Deltă, iau şi familia cu mine, mergem la un complex, că trage ştiuca. Cel mai mare peşte prins a avut 92 de centimetri”, ne-a mărturisit actorul. El şi-a mai dus în Deltă şi colegii de serial, şi prietenii, pe Cosmin Natanticu, Mihai Rait şi  magicianul Robert Tudor.

Actorul este căsătorit din 2003 cu Cătălina Bobonete, femeia care i-a dăruit doi copii, Octavian  (9 ani) şi Maria (5 ani): “Eu sunt mai mult plecat de acasă, dar am o relaţie super strânsă cu soţia şi cu copiii”, a scris el, în dreptul unei fotografii cu familia lui, în formulă completă.  MIhai a fost foarte mândru de fiul lui cănd acesta a prins prima știucă din viaţa sa.

Spectacol de stand-up comedy la Sala Palatului

5.jpg

Pe 7 şi pe 8 decembrie va susţine un show, la Sala Palatului, alături de colegii lui din ”Las Fierbinţi”

În plus, pe 7 şi 8 decembrie, de la orele 20.00, artistul va susţine, la Sala Palatului, două reprezentaţii cu spectacolul „Stand-Up Comedy cu Bobonete, Diţă, Rait, Văncică 2019”. Biletele s-au pus în vânzare, la următoarele preţuri: 250 de lei ( VIP), 175 de lei, 125 de lei şi 100 de lei. „Noi suntem datorită vouă, suntem fideli publicului de stand-up şi venim pentru al şaselea an la Sala Palatului cu un show nuclear. Vor fi glume, stand-up comedy #6, sută la sută!”, au spus comedianţii.

 
 
Loading...