Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România”, trăieşte deja de aproape 4 luni în Republica Dominicană acolo unde nu îi lipseşte deloc adrenalina. Şi nu doar din punctul de vedere al reality-show-ului pe care îl prezintă la Kanal D. Cum a făcut Paştele în junglă, cine îl vizitează şi ce musafiri nepoftiţi are în cameră, dar şi de cine îi este cel mai dor din ţară, Daniel a povestit exclusiv pentru Click!


Click!: Daniel, de mai bine de trei luni eşti în Dominicană! Cum e această experienţă pentru tine?
Daniel Pavel: Vă salut cu drag din Dominicană! Aşa este, au trecut aproape patru luni de când sunt aici şi mărturisesc că simt aceste luni atât de bogate în emoţii şi intensitate încât mi se pare că a trecut mai bine de jumătate de an de la debarcarea pe ţărmul acestei insule minunate. Experienţa Survivor România este pentru mine încununarea tuturor eforturilor mele profesionale din ultimii ani. Filmările prin care aducem Survivor România în casele românilor se fac preponderent în condiţii de junglă, mare, căldură tropicală, ploi torenţiale, etc, şi aceasta ne provoacă şi mai mult.

2-casa-daniel-pavel-836x1024.jpg

Vedeta Kanal D locuieşte într-o căsuță cochetă la marginea junglei

Click: Ai ocazia să locuieşti în junglă! Ţi-a fost teamă de ceva anume acolo la un moment dat?
Daniel: Casa în care locuiesc este între un râu şi pădurea tropicală luxuriantă, adică nu e chiar jungla în care stau concurenţii. Nu mi-e teamă, dar primesc  constant vizite ale locuitorilor de drept ai insulei - şopârle, tarantule, etc. Până acum ne-am evitat graţios! Este o familie de tarantule care trece din când în când prin una dintre camere. Dar pe ultima, care dorea să stea - sau aşa am perceput eu, am scos-o uşor cu o mătură.


Click: Paştele te-a prins tot la “Survivor”, în Dominicană! Cum a arătat masa ta de sărbători acolo?
Daniel: Da, ne-a prins aici. Am dat Slava cuvenită Domnului şi am petrecut împreună, cu cei de lângă mine. Sarmalele, drobul şi salata de boeuf mi-ar ocupa memoria papilelor gustative însă e doar o amintire prea dureroasă să o mai evoc. Le făcea, la superlativ, doar mama mea - iar ea nu mai este cu noi.

Aici am înlocuit drobul de miel cu fructele de mare! Îmi place şi asta, se leagă cu amintiri de pe vremea când eram ofiţer de marină şi navigam pe linie cu Brazilia, Argentina şi Uruguay.
Click: De fapt, cum este mâncare din junglă? 
Daniel: Mâncarea din junglă nu prea e. Dragii noştri concurenţi o ştiu prea bine. Ce-ţi oferă marea era oricum pe meniul meu: peşte şi fructe de mare. Nu lipsesc din alimentaţie fructele şi legumele locului care, cu mici excepţii exotice, cinolele (fructele pasiunii), mango, papaya, etc. sunt aceleaşi de pe latitudinea noastră. 

5-iubita-daniel-pavel.jpg

Daniel regretă că iubita lui nu a ajuns până acum în Dominicană

Click: De ce îţi este cel mai dor de acasă? Sau de cine?
Daniel: Te arde carnea şi sufletul de dor, ce să mai. De iubita şi de băiatul meu, alături de mama lui. Ei stau în afara ţării, la Viena, unde apucasem să ajung pentru un proiect media, derulat în ultimii 5 ani. Îmi e foarte dor de România, în care piloni ai dorului sunt tatăl meu, pe care nu l-am vazut de 1 an deja, din pricina pandemiei şi are 80 de ani, de fratele şi de sora mea, cumnatul şi de nepoţii mei, 4 la număr.

Iată ce băiat mare are Daniel!

Daniel Pavel are un fiu în vârstă de 16 ani, de care este foarte apropiat. De fapt, la scurt timp după ce s-a mutat cu serviciul la Viena, acum 5 ani, l-a adus și pe fiul său acolo. „A venit în Austria, cu mama lui, prin transfer de la Liceul Francez de la București, pe care îl urma, la scurtă vreme după ce am ajuns eu la Viena. Vorbitor de germană, franceză și engleză, pe lângă română, am considerat că Viena s-a așezat foarte bine pentru el. Acum esteelev al Liceului Francez de la Viena, și am o relație cordială cu mama lui pentru beneficiul al băiatului”, povestește Daniel. Prezentatorul Survivor susține că și băiatul lui a moștenit pasiunea pentru sport. „Spre deosebire de mine, știe să schieze și să patineze. Dar tot sporturile de apă sunt pe locul întâi, și aici cred că l-am influențat și eu”, mai spune vedeta Kanal D.

Citește și: 

VIDEO Cum arată casa din Republica Dominicană a lui Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”

Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator, și când începe emisiunea

 
 
Loading...