Are 79 de ani, dar nici că-şi arată vârsta, astfel că firmele fac coadă la uşa lui Florin Piersic, ca să-l aibă protagonist în spoturile publicitare. Mai nou, fotografiile cu “Mărgelatu” apar şi pe sticlele de vin sec şi demisec “Două vorbe”. Preţul băuturii este pentru buzunarul oricui, doar 11,39 lei.


Pe rafturile raioanelor de băuturi ale supermarketurilor tronează, de scurtă vreme, sticlele cu vin ”Două vorbe”. Şi, cine era mai potrivit să facă reclamă la această licoare, care îţi dezleagă rapid limba, şi te face mai curajos în faţa femeilor, dacă nu chiar Florin Piersic, artistul cu un debit verbal demn de Cartea Recordurilor. “Mărgelatu” a acceptat din prima contractul, care i-a rontunjit substanţial veniturile cu câteva mii de euro, cu atât mai mult cu cât numele vinului i se potriveşte de minune. Producătorii acestui soi de vin din Vrancea îşi freacă deja mâinile de bucurie, căci vânzările sunt promiţătoare. Florin nu se află la prima experienţă de gen. În urmă cu patru ani, maestrul a filmat un spot publicitar pentru zahărul Lemarco, unde se înfrupta cu poftă din tortul pus pe capul unei bombe sexy, pe care o strângea în braţe cu foc.

Şi ei vă invită la băute!

vin-ei.jpg

Cornelia şi Lupu Rednic promovează “Vinul Lupilor”. Cătălin Moroşanu preferă vinul alb de Cotnari

Maramureşenii Cornelia şi Lupu Rednic se mândresc şi ei cu ”Vinul Lupilor”, care se poate achiziţiona şi de pe Internet, la preţul de 4,9 euro sticla. Lansarea acestei băuturi pe piaţă a avut loc în urmă cu doi ani. Cât îl priveşte pe Cătălin Moroşanu, supranumit şi ”Regele junglei”, după participarea la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, (PRO TV) şi el se poate lăuda cu propriul vin, un amestec de Grasă de Cotnari, Tămâioasă românească şi Fetească Albă. “Cine bea cinci sticle de vin de-al meu şi se ridică treaz de la masă să vină la mine, că îi plătesc vinul!”, a spus el, cu umor. 

 

 

 
 
Loading...