Un actor trebuie să știe să se descurce în orice situație, iar Alexandru Constantin cunoaște acest lucru cel mai bine. Aflat pe platourile de filmare, vedeta PRIMA TV a dat dovadă de profesionalism și a respectat pe deplin indicațiile regizorului.


Departe de București, într-un peisaj cu adevărat de poveste, actorul Alexandru Constantin (32 ani) s-a aflat pe platourile de filmare acolo unde a jucat rolul principal într-o campanie de imagine pentru un brand de pantofi și costume pentru bărbați. Din scenariu făcea parte și o secvență de călărie, iar vedeta PRIMA TV abia a așteptat să înceapă filmările, fiind obișnuit să călărească, tot de la filmări. 

alexandru_constantin_cai.jpg

Alexandru Constantin, la filmările unui clip de imagine
foto: arh personala

"Am reînvățat să călăresc în urmă cu aproape 2 ani, când am jucat în videoclipul colegului meu de la PRIMA TV, Valentin Sanfira. Făcusem echitație când am fost mic, dar uitasem. Așa că la filmările care, atunci, au durat peste 12 ore, am avut timp suficient să mă reobișnuiesc să stau pe cal. Mi-a plăcut mult și iată că la filmările pentru campanie de imagine a brandului al cărui Brand Ambassador sunt, m-a ajutat acest lucru" spune Alexandru Constantin. 

alexandru_constantin_calare.png

Alexandru Constantin, în videoclipul lui Valentin Sanfira
foto: arh personala
Chiar dacă în clipul de imagine filmat recent, Alexandru Constantin și-a jucat propriul rol, acela de bărbat șarmant, cuceritor și bine îmbrăcat, în videoclipul solistului de muzică populară, Valentin Sanfira, actorul joacă rolul unui băiat simplu de la țară. Dovadă că transformările lui pot fi cameleonice. 

alexandru_constantin_calapod.jpg

Alexandru Constantin, în noua campanie de imagine Calapod
foto: arh personala
Pe lângă actorie, Alexandru Constantin are propria casă de producție, unde realizează filme de scurt și lung metrag, videoclipuri dar și campanii video de imagine și prezintă, împreună cu Diana Bart, în fiecare zi de weekend (vineri, sâmbătă și duminică, ora 19:30), emisiunea Flash! Monden, la PRIMA TV. 
Loading...