După ce 3 luni a ocupat postul de sexy-asistentă a lui Dan Capatos, alături de Daniela Crudu, Andreea Tonciu (29 de ani) are acum parte de noi provocări. Tot la Antena 1.


Andreea Tonciu se numără printre vedetele care concurează în noul sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi. Poftiți și dăruiți!”, emisiunea găzduită de Nea Marin și în care Andreea va face curat inclusiv în grajduri. Dar, ea a mai prins un contract sezonier și la emisiunea estivală ”Splash! Vedete la apă”, unde va sări în bazin, de la trambulină. „Andreea a fost nevoită să renunţe la «Un show păcătos» deoarece are alte proiecte în desfăşurare. Iar dacă totul va decurge bine, ea are mari șanse să i se dea pe mână și propriul show de divertisment”, ne-a povestit o sursă din Antena 1. 

Dan Capatos a rămas fără asistente!

daniela-capatos.jpg

daniela crudu dan capatos
Daniela Crudu a intrat în concediu medical, forţată de o gripă. Dan Capatos o aşteaptă înapoi cu nerăbdare
Foto: Antena 1

Asistentele lui Dan Capatos au „dispărut” de la „Un show păcătos”. În ediţia de luni (20 aprilie), prezentatorul nu le-a avut alături pe cele două brunete, responsabile cu buna-dipoziţia şi mişcările lascive. Cu o zi în urmă, Dan Capatos s-a despărţit de Andreea Tonciu, care a declarat că o aşteaptă alte proiecte profesionale interesante în cadrul trustului: „Daniela Crudu este răpusă la pat de un gripă agresivă, iar Andreea Tonciu va fi implicată în mai multe proiecte aici la Antena 1 şi nu va mai putea fi alături de noi seară de seară”.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: