Este vară, iar căldura le-a scos din casă pe cele mai multe vedete. Ca în fiecare an, acestea au luat cu asalt Litoralul românesc şi şi-au expus trupurile la soare, pentru puţin bronz natural. Click! a apelat la un medic estetician şi la un antrenor de fitness, care au analizat apariţiile de la malul mării.


Deşi în cursul anului se feresc să fie surprinse în ipostaze sexy, de cum vine sezonul estival, vedetele din România renunţă la haine şi se avântă în valurile mării. Slabe sau cu câteva kilograme în plus, tinere sau cu ani buni peste vârsta majoratului, cele mai multe dintre acestea se dezbracă fără a ţine cont că aparatele de fotografiat sunt aţintite asupra lor.

FOTO EXCLUSIV Ce fund lăsat are Gabi Cristea! A slăbit enorm, dar nu e deloc tonifiată

FOTO Ce sâni mari! Margherita Clejanilor, goală pe plajă! Imagini care îţi vor ridica pulsul

Gabi, apucă-te de sport!

EXCLUSIV Mircea Badea şi-a pozat sexy iubita la malul mării

Silvia Stănculescu

Astfel, Margherita de la Clejani a fost surprinsă în timp ce făcea plajă topless, iar mama sa, Viorica, i-a urmat exemplul şi şi-a arătat sânii în toată splendoarea lor.

Cu un bust impresionant se poate mândri şi Adina de la Heaven, care nu a renunţat însă la sutien. Gabriela Cristea a profitat şi ea de vremea bună şi şi-a expus noua siluetă la soare, iar Carmen Brumă a făcut furori pe Litoral cu trupul ei bine lucrat. Nici bărbaţii nu s-au lăsat mai prejos.

Comşa Bogdan

Mircea Badea, Tudor Chirilă, Mihai Bendeac şi Mircea Solcanu au fost prezenţi pe Litoral, unde s-au bronzat şi s-au distrat cum au ştiut ei mai bine.

Click! a surprins cele mai grăitoare imagini cu fiecare dintre aceştia, iar medicul estetician Silvia Stănculescu şi antrenorul de fitness Bogdan Comşa, manager Sportiv „Alexandreea Club Fitness & Spa" din Capitală, au comentat apariţiile vedetelor şi le-au dat câteva sfaturi preţioase.

Gabriela Cristea

Medic estetician: „Asupra sânilor ei ar trebui să se intervină cu un lifting mamar. Are probleme şi pe coapsele superioare şi fese, dar se pot rezolva fie cu implanturi de fese, fie cu lifting de coapse.”

Antrenor fitness: „Arată foarte bine după ce a pierdut în greutate, dar are urgent nevoie de un program de tonifiere. Ar trebui să facă genuflexiuni cu gantere şi fandări“.

Adina de la Heaven

CLIIMA20130804_0014_1.jpg

Adina, de la "Heaven" aleargă în fiecare dimineaţă

Medic estetician: „Arată bine, dar are nişte depuneri evidente de grăsime localizate pe abdomen şi în zona lombară, astfel încât o liposculptură ar fi soluţia unei siluete perfecte”.

Antrenor fitness:Ar trebui să facă exerciţii şi programe cardio de definire şi tonifiere generală, dar în special pentru zona fesieră. Recomand clase de aerobic dinamice: Fitness, Cycling, B.C.A.F, Legs Abs, Step”.

Mircea Solcanu


Medic estetician: „I-ar trebui nişte masă musculară pe braţe şi torace”.

Antrenor fitness: „Îi recomand exerciţii pentru un plus de masă musculară în general şi cu alimentaţie specifică bazată pe un aport mărit de proteine. Poate face exerciţii bazate pe lucrul cu greutăţii medii-mari, cu accent pe execuţia lentă şi controlată a mişcării”.

Mihai Bendeac


Medic estetician: „Are mici probleme la nivelul abdomenului. Liposcultura abdominală i-ar defini mai bine silueta”.

Antrenor fitness: Are nevoie de un plus de tonus şi masă musculară în zona pectorală. Trebuie să facă exerciţii cardio şi de definire abdominală: Fitness, Army Style, Strong Arms, Killer Abs”.

Margherita de la Clejani


Medic estetician: „Mărirea sânilor îi aduce un avantaj estetic indiscutabil. Arată bine, dar o liposculptură la nivelul abdomenului, taliei şi zonei lombare ar ajuta-o mult”.

Antrenor fitness: „Are probleme în zona abdomenului şi a bicepsului femural. Recomand exerciţii de tonifiere generală, clase speciale unde se pune accent pe abdomen, braţe, coapse şi fesieri”.

Viorica de la Clejani


Medic estetician:Dacă nu-şi co­rectează ptoza mamară, ar trebui să nu facă topless, ci să-şi aleagă nişte sutiene care să-i mascheze această imperfecţiune. O lipoaspiraţie la ni­­velul abdomenului  pare să fie o necesitate”.

Antrenor fitness: „Trebuie să-şi schimbe stilul de viaţă, să adopte unul în care activitatea fizică şi nutriţia se completează pentru a pierde în greutate. Îi recomand un program de antrenamente bazat pe exerciţii cardio specifice vârstei şi greutăţii sale: Aqua Gym, Pilates, Zumba, Fitness”.

Tudor Chirilă


Medic estetician: E ok.”

Antrenor fitness: „Un plus de masă musculară pentru trenul superior nu i-ar strica. Îi recomand: Fitness, Înot, Army Style, Antrenament funcţional”.

Carmen Brumă şi Mircea Badea

Medic estetician: Sunt fără îndoială un cuplu în formă; ea este un exemplu de îngrijire, are un corp perfect tonifiat, fără a fi slabă, iar el demonstrează că mersul la sală merită”.

Antrenor fitness: „El are un corp şi o condiţie fizică de invidiat, dar nu strică un plus de masă musculară pentru braţe şi pectoralii superiori, cât şi un abdomen mai bine lucrat. Pentru Carmen recomand tonifiere generală de intensitate medie, cu accent pe zona abdominală: Pilates, BodyArt, Fitness, Cycling”.

 
 
Loading...