Ce întrecere la sex! Se spune că nu eşti actor dacă nu filmezi cu brio o partidă de amor, iar vedetele din telenovela "Aniela" se întrec să-şi demonstreze talentele. După Adela Popescu, a venit rândul iubitei lui Cabral. Diseară, o puteţi vedea în scene fierbinţi.


Producătorii serialului de epocă "Aniela", difuzat de Acasă TV, au găsit se pare reţeta cu care să salveze audienţa telenovelei cu cele mai mai costuri din România.

Astfel, aceştia îşi pun actorii să presteze regulat, la distanţă de câteva episoade, câte o scenă de sex fierbinte, menită să-i ţină pe telespectatori cu ochii lipiţi de ecran.

Diseară, de la ora 20.30, iubita lui Cabral, frumoasa Andreea Pătraşcu, care are rol de prostituată, va demonstra cât de sălbatică poate fi în dormitor şi cu ce l-a dat gata pe neliniştitul mulatru.

Cel cu care se va "tăvăli" însă de această dată în aşternut va fi actorul Denis Ştefan, şi nu iubitul ei, prezentatorul "Poveştirilor de noapte", cu care tocmai s-a împăcat recent.

Prima actriţă care a trecut printr-o scenă "fierbinte" a fost Adela Popescu, care, în episodul difuzat pe 12 februarie, a mimat aproape perfect o scenă de sex împreună cu Mihai Petre.

Deşi în viaţa reală cei doi au parteneri diferiţi - Adela trăieşte o poveste de dragoste cu Marius Kalmar, iar Mihai e însurat cu Elwira Duda - cei doi actori au fost atât de credibili, de parcă ar fi fost amanţi dintotdeauna.

Citeşte şi:
Andreea, ce brazilian te pipăie la «Dansez pentru tine»!
Adela şi Mihai, sex în «Aniela» cu voie de la iubiţi
Aniela: «Am făcut amor cu Radu după un viol» - FOTO
Aniela, cu mâna în ghips!
Mamă, ce grele sunt rochiile din «Aniela»!
Andreea Pătraşcu: «La un bărbat, nu contează calităţile fizice»
Andreea Pătraşcu, îmbrăcată de Agnes Toma în «Aniela»

Cabral, nu fi gelos! Şi tu ai filmat scene fierbinţi

Cabral nu are însă de ce să fie gelos pe iubita lui, Andreea, mai ales că primul dintre ei care a jucat o scenă de sex a fost chiar el.

Astfel, în urmă cu patru ani, în serialul „Iubire ca în filme" (difuzat tot la Acasă TV), Cabral şi Diana Dumitrescu s-au chinuit din răsputeri să fie cât mai naturali, într-o secvenţă desprinsă parcă dintr-un film porno, la care au fost martore 15 persoane.

Iată-l pe Cabral într-o scenă de sex cu Diana Dumitrescu, în serialul "Iubire ca-n filme"


Zoltan Nagy, producător filme pentru adulţi: «Andreea e fata rea, Adela e iubita tandră»

Regizorul și producătorul Zoltan Nagy a analizat prestaţia celor două actriţe.

"Andreea Pătrașcu a realizat o scenă foarte sexy, pare foarte sigură pe ea și dezinhibată. Faptul că stă deasupra partenerului face scena foarte incitantă. Îmi place coafura și decorul. Adela Popescu, în schimb, este foarte romantică, are nevoie de preludiu mult. Nici Mihai Petre nu pare în stare să facă amor în mod vulgar. În concluzie, Andreea e fata rea, iar Adela iubita tandră"


 
 
Loading...
Citeste tot despre: