Andra a trăit intens semifinala Vocea României Junior de duminică seara. Şi-a susţinut favorita, pe Karina Ştefan, în picioare, şi a trimis-o pe adolescentă în actul final printre lacrimi.


Vocea României Junior a ajuns aproape de a-şi desemna câştigătorul marelui trofeu. Duminică seara, antrenorii au avut o misiune grea de dus la capăt. Fiecare dintre ei au intrat în semifinală cu câte trei concurenți, dar numai câte unul din fiecare echipă va merge în finală. Cel care va fi desemnat câştigător va primi pe lângă titlu şi un premiu în valoare de 50.000 de euro. Andra a stat în picioare şi a dansat pe piesa Karinei Ştefan, care a interpretat „Roar” a lui Katy Perry. 

karina.jpg

karina stefan roar katy perry vocea romaniei junior
Karina Ştefan a făcut spectacol pe piesa "Roar" a lui Katy Perry
foto: captură video

Deşi adolescenta nu a fost în cea mai bună formă a sa, fiind răguşită, artista nu a ezitat să o aleagă pe ea pentru a merge în finală. A făcut alegerea printre lacrimi, fiind copleşită de emoţii. „A răgușit și, totuși, a dus piesa până la final”, a lăudat-o Andra. Emoţionată a fost şi concurenta care abia şi-a mai găsit cuvintele în faţa antrenoarei. “Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc că exiști”, a spus Karina, cu lacrimi în ochi, înainte de jurizare. Tot atunci, cei trei elevi i-au oferit antrenoarei lor un mix cu fragmente din piesele Andrei, momentul fiind cel care a făcut-o pe solistă să lăcrimeze din nou.

 
 
Loading...