O gală de lansare a unui film rămâne, totuşi, o ceremomie rafinată, unde bunul-gust ar trebui să fie la el acasă. Anunţată cu mare tam-tam, lansarea filmului "State de România - student la Sorbona", la CinemaPro, a adunat, aseara, nume "grele" din rândul vedetelor de la PRO TV şi ACASĂ. De departe, apariţia cea mai surprinzătoare a fost Nicoleta Luciu, care a păşit pe covorul roşu aproape dezbrăcată.


Surâzătoare, foarte slabă şi cu Zsolt Csergo de mână, proaspăta mămică Nicoleta Luciu a vrut să ne arate, încă o dată, dacă mai era nevoie, că a slabit în timp record după sarcină. Atât de mult, încât aproape că a ajuns asemenea Victoriei Beckham, uşor anorexică. Asta nu ar fi atât de rău. Ceea a frapat, însă, a fost vestimentaţia aleasă. Luciu a părut că nu ştie să facă diferenţa între o ieşire la club şi o gala de lansare, din moment ce a ales, ca unică piesă de vestimentaţie, un... sacou.


Dar de caliatate impecabilă, usor prea sclipicos pentru un eveniment ca cel de aseară.
Acest ultim aspect ar fi putut fi trecut cu vederea dacă bruneta ar fi adăugat o pereche de jeans, sau nişte colanţi, sau o fustă mini, sau măcar o pereche de pantaloni scurţi, dar eleganţi. Pe scenă, la final, în aplauzele publicului şi cu flori în mână, Luciu a arătat cel puţin în discrepanţă cu restul actorilor de primă-mână ca Gheorghe Visu sau Carmen Tănase. Cu o ţinută incompletă, care îi punea în evidenţă silueta, dar total nepotrivită unui astfel de eveniment.

Click aici pentru mai multe fotografii!

 
 
Loading...