Frumoasele actriţe din serialul de epocă „Aniela" (Acasă TV) sunt supuse unor adevărate chinuri la filmări, din cauza rochiilor pretenţioase, care le îngreunează mişcările scenice.


Nicoleta Luciu, Adela Popescu şi Diana Dumitrescu sunt cu adevăra fascinate de atmosfera de la începutul secolului XIX, pe care o redau pe micul ecran, în serialul „Aniela" (Acasă TV).

Pe aceeaşi temă:

Ioana şi Papi, scene de sex în «Aniela»

Poftiţi acasă la Aniela!

Actriţele îşi poartă cu mândrie ţinutele elegante, cu aer princiar, confecţionate din mătase naturală, dantelă şi broderii, însă puţini sunt cei care ştiu că acestea ajung să cântărească şi peste cinci kg.

Rochiile au aproximativ două kg, la care se adaugă alte două de la jupe, lucrate, fiecare, din şase metri de bumbac mercerizat. Dacă, vara trecută, a fost o reală corvoadă să filmeze cu aceste ţinute, fetele îşi scot pârleala pe timp de iarnă, căci rochiile le asigură şi confort termic.

Adela Popescu ocupă prima poziţie în topul „greutăţii", căci poartă şi o geantă confecţionată din 5.000 de mărgele, cusute manual, care cântăreşte aproape un kilogram.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: