Marina Dina suferă de o afecţiune a glandei tiroide, care are multe repercusiuni asupra stării sale emoţionale. A devenit sensibilă şi emotivă şi izbucneşte în plâns fără motiv.


La doar 23 de ani, asistenta lui Mihai Morar se pregăteşte sufleteşte pentru a doua intervenţie chirugicală pe care o va suporta la glanda tiroidă.

Vedeta a fost diagnosticată încă de la 19 ani cu noduli şi chiar dacă i-a extirpat, aceştia au reapărut, iar operaţia este iminentă.

Din fericire, Marina nu se vaită de dureri, însă această problemă de sănătate îi dă mari bătăi de cap, din cauza repercusiunilor asupra stării emoţionale: „Am slăbit foarte mult. Nu suport căldura, am stări de emotivitate, de nelinişte, am insomnii, mă supăr, plâng din orice. După ce că eram eu sensibilă, acum e şi mai rău. Mi s-a întâmplat să ajung plângând la emisiune, îmi afectează viaţa personală", a declarat Marina, pentru Click!

Vedeta este „condamnată" ca toată viaţa să meargă, periodic, la controale medicale şi să urmeze un tratament medicamentos, recomandat în cazurile de hipotiroidie: „Merg des la endocrinologie, la control. Depinde de evoluţia nodulilor, dar de operaţie nu voi scăpa. Nu este grav, dar, în timp, tiroida îţi poate afecta şi inima. Oricum, voi fi dependentă toată viaţa de pastile Euthyrox", ne-a mai spus frumoasa blondă.

Problema de sănătate a Marinei a reprezentat un caz special chiar şi pentru specialişti, nu de alta, dar, în cele mai multe situaţii, această afecţiune este ereditară.

Pentru că nu au găsit alte explicaţii, medicii i-au spus vedetei că necazul i se trage de la catastrofa nucleară de la Cernobîl, ce a avut loc în 1986, anul naşterii ei.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: