Pentru unii a fost criză, altora însă le-a mers din plin! Este şi cazul Elenei Băsescu, mezina fostului şef de stat, a cărei afacere cu hăinuţe a mers foarte bine şi în vremea pandemiei, astfel că a reuşit să îşi schimbe maşina. Fotoreporterii Click! au surprins-o în traficul bucureştean. 


Pe 24 aprilie, EBa a împlinit vârsta de 40 de ani. Privind la pozele realizate de fotoreporterii Click! e greu să crezi că peste mezina lui Traian Băsescu au trecut deja patru decenii, şi unde mai pui că este şi mămică de trei copii. Cine nu ştie, ar putea spune că e o glumă, dar adevărul este că la această vârstă arată ca la 20 de ani şi are silueta din studenţie care a ajutat-o să fie model pentru designeri de top de la noi. Sportul  şi gena bună sunt „de vină”, dar mai ales energia pe care i-o dau cei trei copilaşi: Sofia Anais (6 ani și nouă luni), Traian Junior (5 ani și trei luni) și Anastasia (1 an și 11 luni).

2.jpg

EBa a ieșit la cumpărături cu mașina cea nouă, care are încă numere provizorii de înmatriculare

Coafata lejer, pentru că și-a lăsat părul mult mai lung decât îl avea de obicei, îmbrăcată sport, cu bluză neagră, pantaloni largi în aceeaşi cromatică, şi cu încălţăminte de firmă, Elena a fost surprinsă la o benzinărie din zona Dorobanţi. S-a oprit să facă alimentarea la maşină, un bolid de fiţe nou-nouţ cu numere roșii. Este vorba despre un autoturism marca BMW X6, al cărui preţ este de 70.000 de euro. Având în vedere valoarea acestuia se poate spune că EBei i-au mers foarte bine afacerile şi pe timp de pandemie.

Vinde hăinuțe și măști de protecție pentru copii

De mai bine de doi ani, pe lângă jobul din politică Elena Băsescu îşi rotunjeşte veniturile cu o activitate care îi place maximum. Ea deţine un atelier care produce haine pentru copii şi mămici, care sunt foarte apreciate, astfel că vânzările în regim online au mers foarte bine în această perioadă. În plus, și aici a abordat un segment nou, adaptat vremurilor: măștile de protecție.

elena-basescu-masti.png

Elena Băsescu și-a adaptat afacerea vremurilor

După ce a lansat șorțurile de bucătărie Heidi, bruneta a pus la punct și colecția de măști de protecție pentru copii. Un șorț pentru mame costă 245 de lei, unul pentru copii, 175 de lei. Prețul măștilor din bumbac pornește de la 32 de lei. Aşadar, mămică singură cu trei copii, Elena se descurcă foarte bine, arată foarte bine, şi cu siguranţă nu duce lipsă de admiratori. Totuşi, după căsnicia ratată cu Bogdan Ionescu alias Syda, şi logodna cu Cătălin Gheorghe, alias Tomată, fata lui Băsescu nu vrea să mai audă de bărbaţi. Deocamdată! După ce a plecat de la benzinărie, EBa a cumpărat un buchet superb de bujori de la o florărie din apropiere, apoi s-a îndreptat spre casa părinţilor ei. Cu siguranţă florile erau pentru mama sa, Maria, în semn de preţuire, iar ziua de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, şi-au petrecut-o împreună, înconjurate de superbii copilaşi, respectiv, nepoţei. 

4.jpg

Are mereu activități amuzante cu copiii

EBa a făcut şi o postare emoţionantă pe reţelele sociale în care mărturiseşte despre perioada când era copil. „Îmi amintesc cu drag cât de frumoase erau zilele de 1 Iunie, când eram copil. Mereu alături de mama.... Astăzi, tot lângă ea mă simt cel mai iubit copil şi, lângă Sofia, Junior şi Nastia, cea mai iubită mamă. La mulţi ani tuturor copiilor din lume! Să aveţi o zi minunată şi o viaţă la fel de frumoasă ca fiecare dintre voi! Vă mulţumim că ne faceţi vieţile frumoase şi zilele senine!”, a scris ea, fiind în asentimentul multor fani de-ai ei. 

Este singură din toamna trecută

5.jpg

Bunica Maria Băsescu o ajută la creșterea micuților

Povestea de dragoste dintre EBa şi Cătălin Gheorghe a început în vara anului 2017. În ciuda vârstei, Cătălin a încercat să fie pe picioarele lui, independent de părinţii săi, care au o situaţie financiară foarte bună. El a deschis o pizzerie şi o shaormerie, care i-au mers bine şi l-au ajutat să acumuleze mai multă experienţă în domeniul afacerilor. De atunci s-a ales cu porecla de  „Tomată”, după celebra pizzerie din străinătate, „Tomato”. Mezina lui  Băsescu s-a despărțit de iubitul ei, Cătălin Gheorghe (29 de ani),  cunoscut drept „Tomată”, după doar doi ani de relație. Cei doi și-au spus „adio” toamna trecută, în urmă cu nouă luni, iar primul semn că nu mai sunt împreună a venit la botezul fetiței Elenei Udrea, acolo unde fiica lui Traian Băsescu a venit singură. EBa și Cătălin au împreună o fiică pe nume Anastasia care va împlini 2 ani.

Citește și:

Elena Băsescu, rețetă de socată cu patru ingrediente: "Are gustul copilăriei mele"

Elena Băsescu, în haine de firmă, Ioana Băsescu, «modestă» şi nemachiată. Cum arată pe stradă

 

 

 

 
 
Loading...