Mihaela a avut un şoc când s-a trezit, în urmă cu doar câteva zile, fără telefonul mobil. Vedeta, stabilită la Monaco, a pierdut, astfel, peste 1.000 de date de contact pe care le strânsese cu greu în timpul carierei de prezentatoare TV.


Mereu îmbrăcată şic, în hai­ne de firmă, Mihaela a fost o ţintă uşoară pentru şuţii de buzunare care au împânzit cochetele străduţe din Franţa.

Mai citeşte:

Mihaela Rădulescu: «Se poate ivi o nouă căsnicie, un nou copil!»

Mihaela Rădulescu: «Cred că fiecare bărbat a învăţat o grămadă de la mine»

Mihaela Rădulescu duce dorul noroiului din România

Mihaela Rădulescu: «M-am văzut cu Dani mai des decât cred unii»

Mihaela Rădulescu face afaceri şi la Monaco

Dani, actor la bustul gol în filmul Mihaelei Rădulescu!

Mihaela l-a făcut pe Dani să plângă

Aflată la plimbare, vedeta nici măcar nu a simţit când i-a fost sustras telefonul mobil, din geantă. Paguba materială nu este una semnificativă pentru Mihaela, chiar dacă mobilul, marca Blackberry, costă aproximativ 500 de euro.

Ea regretă mai degrabă cele peste 1.000 de date de contact: prieteni, vedete şi colaboratori din televiziune, pe care acum se străduieşte, din răsputeri, să le recupereze.

Cine îi trimite sms, aşa cum am făcut şi noi, fără să avem habar de acest incident neplăcut, se trezeşte cu un mesaj impersonal, din partea Mihaelei: „Nu mai ştiu cine sunteţi, am telefon nou, fără agendă, căci mi l-au furat".

Deşi cunoaşte foarte bine împrejurările în care a fost jefuită, Mihaela a înghiţit în sec şi s-a resemnat fără să facă tam-tam: „Nu vreau să dau detalii", ne-a spus ea. Până nu de mult, vedeta ridica în slăvi autorităţile din Monaco, dar iată că, o dată ieşită din zona de siguranţă, vedeta Antenei 1 a şi fost prădată de hoţi.

Blackberry, un mic calculator portabil

Blackberry este un telefon „inteligent", cu aplicaţii business, folosit de toţi oamenii de afaceri. În afară de proprietăţile specifice unui telefon obişnuit, oferă acces la Internet, posibilitatea de a primi şi de a trimite e-mailuri, MMS-uri, permite vizualizarea fişierelor în cele mai cunoscute formate Word, Excel, PowerPoint.

Pregăteşte un interviu cu celebrul scriitor Dan Brown

Mihaela, admiratoare înfocată a lui Dan Brown, cel mai bine vândut scriitor al ultimilor ani, va avea privilegiul, zilele acestea, să îl intervieveze la Boston.

Chiar ieri, ea a decolat spre America: „Interviul se va axa îndeosebi pe subiectul ultimului său best-seller «Simbolul pierdut», apărut în România, la editura Rao, urmând a fi difuzat într-o ediţie specială, la postul Antena 1", ne-a declarat ea.

Dan Brown şi-a câştigat celebritatea în România o dată cu lansarea cărţii «Codul lui Da Vinci». "Îţi trebuie un CV beton pentru a ajunge la Dan Brown", ne-a zis Mihaela.


Loading...
Citeste tot despre: