Exclusiv! Nadine: "Soţul meu îmi reproşează că sunt căscată şi prea detaşată de tot" După ani de suferinţă a reuşit să aibă familia la care a visat întotdeauna, iar soţul ei, de profesie avocat, o completează în tot şi toate. Nadine recunoaşte, cu sinceritate, că nu se simte divă, ci soţie şi mamă. Vedeta de la TVR a povestit pentru OK! totul despre cei doi bărbaţi din viaţa ei, care îi dau puterea de a merge mai departe în fiecare zi, dar şi despre dieta pe care o adoptă atunci când vrea să slăbească.


OK!: Nadine, cum eşti ca soţie?

 

Nadine: Înţeleg cum funcţionează orgoliul la bărbat şi am grijă să nu îl pun în situaţia de a se simţi emasculat. Asta mă face să fiu o soţie isteaţă.  Nu cicălesc. Spun o dată, maxim de două ori, dacă nu se face, fac eu sau nu mai îmi bat capul. Nu întreb unde se duce şi când se întoarce, deoarece sunt conştientă că nu este proprietatea mea, iar faptul că alege să vină acasă este semn că vrea să continuăm parteneriatul/căsnicia.

Rolurile noastre sunt clare; el se zbate pentru noi, eu mă ocup de casă, copil, economii, vacanţe şi calitatea vieţii în general. Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă.

Citește mai multe aici!

Loading...
Citeste tot despre: