Botoşăneanul stabilit în Norvegia a trecut de preselecţie. Vecinii lui Ovi sunt mândri de artistul care ar putea reprezenta România la Eurovision. El va cânta împreună cu Paula Seling piesa „Playing with fire".


Artistul care a găsit succesul în Novegia vrea să reprezinte România la concursul Eurovision alături de Paula Seling. La începutul săptămânii, juriul competiţiei naţionale a stabilit piesele care vor intra în competiţia pentru desemnarea reprezentantului României la Eurovision 2010.

Spre bucuria botoşănenilor, piesa lui Ovi Cernăuţeanu şi Paula Seling a trecut de selecţie. Artistul va concura cu alţi 15 participanţi, pentru a dovedi că merită să ajungă în finală. „Playing with fire", piesă scrisă împreună cu producătorul Simen Eriktrud, a obţinut 89 de puncte din partea juriului şi s-a clasat pe locul cinci.

Paula Seling: „Piesa este excelentă"

„Cred că duelul muzical între noi doi poate crea momente speciale pe scena Eurovision. Piesa «Playing with fire» este excelentă şi ne oferă posibilitatea să ne punem în valoare studiile muzicale pe care le-am aprofundat atâţia ani. Două voci, doi pianişti, un Eurovision", a declarat Paula Seling. Ovidiu Cernăuţeanu este din Botoşani, însă după 1995 s-a stabilit în Novegia, ţară în care a devenit celebru. În ultimii ani, Ovi a mai participat la două ediţii Eurovision, dar de fiecare dată a reprezentat Norvegia.

A ieşit câştigător la Cerbul de Aur

Ultima sa participare la o competiţie europeană a fost în septembrie 2009 la Cerbul de Aur, când artistul a reuşit să plece acasă cu două premii, Cerbul de Bronz şi premiul publicului.

Aceasta este pentru prima dată când botoşăneanul intră într-o competiţie atât de importantă pentru România. „Ar fi o onoare pentru mine să ajung să reprezint ţara în care m-am născut, în finala Eurovision care are loc în Norvegia, ţara care m-a adoptat. Să cânt împreună cu Paula Seling e un vis împlinit pentru mine şi cred foarte tare în succesul acestui proiect. Pâna una alta, abia aştept să-mi revăd ţara şi prietenii. Pe curând! Mi-e dor de casă!", a spus Ovi, care va reveni în ţară la începutul lui februarie când vor începe filmările pentru videoclip.

Vecinii îi ţin pumnii

Locatarii din blocul în care Ovi a locuit până la 16 ani sunt extrem de încântaţi de performanţele lui Ovidiu Cernăuţeanu. Vecinii lui sunt siguri că piesa va trece de selecţia naţională şi chiar va câştiga Eurovisionul.


Loading...
Citeste tot despre: