Solistul Radhu şi-a dorit zăpadă în noul lui videoclip, dar a ajuns pe mâna medicilor. Săptămâna trecută, Radhu a venit în România din Argentina, special ca să filmeze un videoclip la piesa “Sin tu Amor”. Producătorii sud-americani îi ceruseră solistului zăpadă şi arhitectură europeană la filmări, dar aventura s-a încheiat pentru Radhu cu probleme de sănătate.


Săptămâna trecută, Radhu (30 de ani) a venit în România pentru a filma videoclipul piesei “Sin tu Amor”, în regia lui Mister Vic – Victor. Solistul a filmat într-un apartament cochet din centrul Bucureştiului, alături de Miss România 2014, Agatha Toma, după care a doua zi era stabilită plecarea la munte, la Sinaia, unde urmau să găsească multă zăpădă. “Producătorii din Argentina şi-au dorit zapadă şi arhitectură europeană în videoclipul meu şi de aceea am filmat aici”, ne-a spus Radhu.

radhu_1.jpeg

radhu
Radhu a venit din Argentina în România ca să filmeze cu zăpadă

Din păcate, din cauza oboselii, solistul a avut nevoie de medici, care i-au administrat un calciu și l-au pus pe picioare. “Nu mai sunt obişnuit cu frigul, nu sunt rezistent la frig şi nu în locurile din ţară. În Argentina e cald şi bine, stau mereu în haine cu mânecă scurtă şi pantaloni scurţi şi nu mai fac faţă frigului. Am nevoie de odihnă. Voi pleca în curând înapoi de unde am venit, pentru că aici este foarte frig şi nu mă pot concentra la ceea ce am de făcut”, ne-a povestit solistul.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: