După o pauză justificată, prezentatoarea s-a întors la Antena 1 şi în casele noastre cu o nouă provocare, atât pentru ea, cât şi pentru public.


Are 20 de ani de jurnalism, 19 de televiziune şi 9 de Acces Direct, dar pentru Simona a venit vremea să încerce un format nou, cel de reality-show. Reîntoarcerea ei la TV, în ipostaza de moderatoare a emisiunii Mireasa, a fost un bun prilej de a sta de vorbă despre aceşti trei ani în care a fost mai mult mamă şi despre cum a găsit resursele şi echilibrul pentru a nu aduce în sânul familiei problemele şi poveştile cu care s-a confruntat, ani la rând, în platou. Pentru că acum familia este cea mai importantă, ea și soțul ei, Răzvan, având doi copii, Ana și Vlad, pe care și i-au dorit mult şi care s-au lăsat aşteptaţi. Despre lecţia răbdării, a adaptabilităţii şi, mai ales, despre faptul că nu trebuie să renunţi la visurile tale, în cele ce urmează. Ai depăşit majoratul în televiziune anul acesta.


Deşi puţini se aşteptau, ai decis să te întorci în ipostaza de prezentatoare pentru reality show-ul Mireasa. Ce te-a convins?

 

Simona: Nu cred că se aşteptau puţini să mă întorc, pentru că asta este profesia mea, asta ştiu eu să fac cel mai bine şi cel mai bine mă simt într-un platou de televiziune, vorbind cu oamenii. Dar această propunere a venit întrun moment în care i-am crescut pe cei mici încât să fie pe picioarele lor, la propriu, adică a venit într-un moment prielnic.

Citește mai multe aici!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: