Se completeză reciproc, se susţin, iar în câteva zile vor împlini 12 ani de căsătorie. Simona Pătruleasa ne-a vorbit într-un interviu emoţionant despre momentele grele depăşite alături de soţul ei, Sabin Ivanof, despre viaţa în pandemie şi iubirea lor de nestăvilit.


Cum reuşeşte frumoasa ştiristă de la Kanal D să arate la 45 de ani ca la 20 şi cum a fost întâlnirea ei cu 50 Cent, descoperă în povestea OK!

OK!: Simona, te sperie pandemia cu care ne confruntăm? Cum ţi-a schimbat viaţa?

Simona Pătruleasa: La început am fost neliniştită, urmărind în permanenţă ce se întâmplă în lume şi în ţară, dar am început să mă obişnuiesc cu ideea că asta este situaţia şi aşa vom trăi o perioadă de timp. Am înţeles că trebuie să ne protejăm mai mult ca înainte, să îi protejăm pe cei care sunt mai vulnerabili. Nu pot să spun că mi-a schimbat major viaţa, pentru că noi stăteam foarte mult acasă şi înainte. Singurul lucru care s-a schimbat este modul în care relaţionăm cu părinţii, păstrăm distanţa destul de mult, încercăm să-i protejăm pe cât posibil, când mergem în vizită purtăm mască, chiar dacă este greu şi incomod. Asta mi se pare ciudat, faptul că trebuie să port mască atunci când sunt lângă părinţii mei. Un alt aspect este faptul că nu putem să călătorim, să ne facem niciun fel de plan de vacanţă în contextul actual. 

 

Vei sărbători în curând alături de soţul tău 12 ani de la nuntă. De fapt, cum a început povestea voastră? Cine a făcut primul pas?

Ne-am cunoscut în urmă cu 15 ani. Sabin mi-a spus că m-a văzut dimineaţă la jurnal unde prezentam, la o altă televiziune, rubrica de sport. A făcut rost de numărul meu, a început să-mi trimită flori, m-a sunat. De văzut ne-am văzut după şase luni, eram reticentă în a-l întâlni. Dar am vorbit la telefon şi am acceptat invitaţia la o îngheţată după acest timp. De atunci nu ne-am mai despărţit niciodată.

Citeşte mai multe aici!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: