După câteva zile de la înmormântarea cântăreţei, tatăl acesteia, Ion Manole, face dezvăluiri. Acesta a declarat pentru mai multe ziare că soţul şi soacra vedetei au refuzat ca Madalina să ajungă la un psiholog.


"Am găsit-o într-o stare foarte proastă, zăcea aşa, stătea în living acolo întinsă, nu avea chef de nimic. Am vrut să venim cu un medic de la Ploieşti, moment în care au sărit şi Puiu, şi mama lui până în tavan să nu facem greşeala asta, că Mădălina nu are nimic, că ştiu ei ce are şi că o să fie bine, trece, să nu venim cu medic şi să afle lumea, să o discreditam'', a povestit tatăl artistei pentru mai multe ziare din România.

Ion Manole susţine că soţul artistei şi soacra acesteia au apelat, în schimb, la un vraci, pentru a o vindeca de depresie.

"Ginerele meu a sărit că ne omoară dacă aducem un psiholog. Şi era casa fetei mele. Noi ne ofeream să aducem un doctor, deci să-i acordăm asistenţă medicală, şi ştiţi ce au făcut? Petru nu a vrut să ne lase să o ducem la psiholog. I-a adus un vraci, care i-a facut şedinţe prin care cică scotea răutatea din om. Apoi a zis că o duce la Botoşani la o mănăstire, iar când a ajuns acolo, dupa 500 şi ceva de km de condus, Mădălina a căzut din picioare în curte. A dus-o pe la nişte vraci de acolo, pe urmă când s-au întors acasă a continuat cu vraciul ăsta", susţine Ion Manole.

Carmen Rădulescu, o colegă de scenă, a povestit şi ea că soţul Mădălinei a făcut o dezvăluire şocantă. "Nu este ea de vină! Dar nu este ea de vină. O să se afle, o să se afle în curând", ar fi răspuns soţul Mădălinei. Petru Mircea susţine că nu este adevărată această afirmaţie.

Vezi şi:

Ionuţ Micu: «Puiu umbla pe la toate casele de discuri. Mădălina nu mai era în tendinţe»

«Mădălina megea la slujbe speciale pentru blesteme şi minte tulbure»

«Mădălina a mai încercat să se sinucidă cu diluant»

Mădălina Manole: «Nu m-am sinucis!»

 
 
Loading...