Noul coronavirus a băgat spaima şi în vedete. Fotoreporterii Click! au surprins zilele trecute câteva personaje din spaţiul public echipate corespunzător, de frica virusului care a băgat în sperieţi întreaga lume.


În ciuda măsurilor care s-au luat din cauza pandemiei de COVID19, câteva dintre vedetele noastre încearcă să trăiască la fel de normal şi să nu se dezică de activităţile cotidiene. Totuşi, nu au uitat de echipament, mai ales că unii dintre ei au acasă copii, aşa cum este şi cazul Elenei Băsescu, mămica a trei prichindei pe care trebuie să-i protejeze. Fiica fostului şef de stat are doi copii cu Bogdan Ionescu, pe Sofia (7 ani) şi pe Traian (5 ani), dar şi o fetiţă de aproape doi anişori din relaţia cu afaceristul Cătălin „Tomată”.

eba.jpg

EBa s-a protejat cu o mască neagră atunci când a ieşit din casă

Celebra brunetă care va împlini 40 de ani luna viitoare a fost nevoită să iasă din casă, în ciuda avertismentelor date de autorităţi. Îmbrăcată cu un trening negru, EBa s-a echipat corespunzător cu o mască în aceeaşi culoare cu restul vestimentaţiei. După cum se poate remarca, este o mască de fiţe, achiziţionată la preţul de câteva zeci de euro, de pe site-urile din străinătate. Nu a ieşit la cumpărături, ci a fost să vizioneze un apartament dintr-un bloc proaspăt construit în zona de Nord a Bucureştiului. Aceasta şi-a parcat Duster-ul, apoi s-a grăbit să vadă imobilul. 

otil.jpg

Dani Oţil a respectat măsurile de protecţie

Iată că nici prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1 nu poate sta blocat în vila din Pipera. Dani Oţil (39 de ani) şi logodnica sa Gabriela Prisăcariu au vrut să iasă din rutină, aşa că au dat o fugăpână la Dechatlon de unde şi-au cumpărat palete de badminton, izopren şi câteva gantere. Pentru că sălile de sport sunt închise, de teamă să nu se îngraşe în această perioadă, cei doi fac mişcare în curtea casei lui Oţil. Pe stradă, ei au purtat măşti şi mănuşi negre şi abia puteau fi recunoscuţi. 

iubita.jpg

Gabriela Prisăcaru şi-a însoţit iubitul, pe Oţil,la cumpărături

Cristiana Copos: "Am închis magazinele care aveau vânzări mici"

Cristiana Copos se ocupă de afacerile sale în plină pandemie de coronavirus, iar fotoreporterii Click! au surprins-o pe afaceristă la cofetăria din Dorobanţi. Aceasta s-a protejat cu masca şi nu a stat mult la vorbe cu angajaţii, apoi s-a întors acasă. „Mi-am achiziţionat măscuţele cu ceva timp înainte, de la farmacie. Încă ne desfăşuram activitatea, avem dezinfectant peste tot, păstrăm distanţa socială şi încercăm să dăm senzaţia unei normalităţi, dar cu respectarea tuturor normelor, ca să ne facem datoria de cetăţeni responsabili şi să putem ajuta în sensul acesta şi statul care e atât de înghesuit de lipsa de resurse materiale. Am închis magazinele care aveau vânzări mici şi unde oamenii nu puteau să ajungă, şi am păstrat 5 magazine Ana Pan şi cofetăria din Dorobanţi. Majoritatea comandă online, au scăzut foarte mult vânzările, dar încercăm să facem atât cât putem încât să respectăm întru totul regulile şi măsurile în această perioadă, dar şi să satisfacem vânzările de pâine. Nu avem linii de producţie foarte mari, e vorba de muncă manuală. Suntem mai puţini pe tură, încercăm să facem faţă. Fiica mea e la Londra, facem zilnic teleconferinţe cu ea, e blocată acolo şi încercăm să ne ajutăm de la distanţă”, a declarat Cristiana Copos pentru Click! 

Citește și:

China, fără cazuri noi de coronavirus în ultima zi! Este pentru prima oară în trei luni

Naomi Campbell, protejată împotriva Covid-19, din cap până în picioare: "Nu mă interesează ce zic alții, e sănătatea mea în joc "

Loading...