Relația-bombă a finalului de an este, de departe, cea formată din Dani Oțil și superba Gabriela Prisăcariu, topmodel faimos, al cărei trup poate intimida orice "Miss Fitness". Ei i se spune însă "Miss Funduleț", iar dacă privim pozele înțelegem de ce.


Dani Oțil (38 de ani) a dat lovitura în 2018, iar finalul de an l-a prins în brațele unei femei pentru care mulți bărbați ar fi în stare de orice. Este vorba despre Gabriela Prisăcariu, o superbă domnișoară de 26 de ani, model de succes, care în anul 2015 a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Tânăra a absolvit Dreptul, așa că putem spune că e și frumoasă, și deșteaptă. Iar dacă ținem cont că rutina ei zilnică include ore bune petrecute în sala de fitness, atunci am putea spune că Gabriela este o partidă excelentă pentru Dani Oțil, care și el și-a schimbat viața în bine datorită sportului. Cei doi se potrivesc de minune, iar începutul de an i-a găsit într-o vacanță în Peru, de unde amândoi ne trimit câte o "vedere" pe rețelele sociale. 

gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, arată bine și din față, și din spate
foto: arhivă personală

Cine e iubita lui Dani Oțil. I se spune "Miss Funduleț"

Mama Natură a fost extrem de generoasă cu tânăra Gabriela Prisăcariu, însă și ea a depus eforturi. Din poze se poate vedea că ar fi beneficiat de un implant mamar, însă legat de posterior aici a fost doar meritul ei. Blondina mănâncă sport pe pâine, iar anumite tipuri de exerciții dezvoltă armonios mușchii fesieri. Așa a ajuns să primească porecla de "Miss Funduleț".

gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, o adevărată bombă-sexy
foto: arhivă personală

După ce a participat, în 2015, la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost invitată la o altă emisiune a postului, "Te vreau lângă mine", de la Kanal D. Iată ce declarații a făcut la vremea aceea: "Bărbații caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta".

gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu
foto: arhivă personală
loading...
Loading...