Andreea Bălan a aflat astăzi o veste care a băgat-o în depresie. Bunica ei, internată în spital de o săptămână, are zilele numărate.


Momente de tensiune în familia cântăreţei Andreea Bălan. Bunica din partea tatălui a ajuns la un spital din Galaţi la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a suferit un accident cerebral vascular. În urma acestui eveniment, bătrâna în vârstă de 83 de ani a rămas sub supravegherea medicilor, însă aceştia nu-i mai dau şanse de supravieţuire. Femeia nu mai vorbeşte şi urmează un tratament. Pentru Andreea, joi este ziua în care şi-a luat "adio" de la femeia care i-a făcut copilăria mai frumoasă.

"Când doctorul îţi spune că bunica ta iubită nu mai are nicio şansă, nu ştii cum să reacţionezi. Cum să mă împac cu gândul că e doar o chestiune de timp, de zile. Te iubesc mamaia mea scumpa, m-ai crescut şi mi-ai făcut copilăria superbă! Sufăr şi nu vreau să cred că azi e ziua în care mi-am luat rămas bun!Mereu vei fi în sufletul meu!", a scris ea pe Facebook.

Pentru solistă aceasta a fost ulrima zi în care a putut să o vadă pe mamaia Ivanca în viaţă, întrucât ea urmează să se întoarcă în Bucureşti pentru prgramul artistic. După ce prietenii virtuali s-au grăbit să îi transmită condoleanţe, blonda a făcut o nouă precizare, pe Facebook. "Inca nu a murit. Nu-mi spuneti condoleante acum"

 

 
 
Loading...