128.705 $, un bilet la "meciul secolului"

Ultima actualizare:

    Mayweather adoră să se antreneze cu public. Pacquiao e o legendă vie în FilipineFotografii: AP
Mayweather adoră să se antreneze cu public. Pacquiao e o legendă vie în FilipineFotografii: AP

La data de 2 mai, lumea boxului va afla cine e campionul absolut la categoria semimijlocie: Manny Pacquiao sau Floyd Mayweather. Pentru a asista la cel mai scump eveniment din istoria acestui sport şi totodată cel mai mediatizat, suporterii vor trebui să achite sume astronomice.

Joi, organizatorii au pus la dispoziţia publicului larg ultimele 500 de bilete pentru meciul Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao, restul până la 16.800, atât cât are capacitatea MGM Arena din Las Vegas, acolo unde va fi lupta, fiind rezervate celebrităţilor. Tichetele respective s-au dat în 60 de secunde, dar în scurt timp au apărut ofertele pe net. 

Spre exemplu, pe StubHub, site deţinut de eBay, pagină specializată în vânzări online, a apărut un anunţ în care se cerea 128.705 de dolari pentru un loc în apropierea ringului. Respectivul avea două asemenea tichete. Apoi, pentru un scaun într-o zonă puţin mai slabă, doritorii aveau de plătit 76.055 de dolari. În sectoarele îndepărtate accesul costa 14.990 de dolari, anunţul fiind valabil pentru două locuri. Cu siguranţă, bişniţarii din mediul online vor face avere. Ca o comparaţie, cel mai ieftin bilet a fost de 1.500 de dolari, dar au existat şi “pachete” de 250.000 de dolari destinate VIP-urilor şi clienţilor care cheltuiesc milioane în moneda americană în cazinouri. Gazdele estimează că de pe urma tichetelor se va obţine undeva în jurul a 74 de milioane de dolari.

Pro TV transmite partida în direct

Partida din 2 mai va putea fi urmărită şi în România, cei de la Pro TV anunţând ieri că duelul va fi difuzat în direct. Dată fiind diferenţa de fus orar dintre Las Vegas şi România (plus 10 ore la Bucureşti), în ţara noastră gala de box va începe în jurul orei 4 dimineaţa, duminică, 3 mai.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net