21.000 de fani au dus Partizan în Final Four-ul Euroligii

Ultima actualizare:

Fanaticii suporterii ai sârbilor au creat din nou o atmosferă incendiară în „Belgrade Arena" şi echipa lor favorită a evitat un meci decisiv care ar fi avut loc în deplasare, la Tel Aviv.

Americanul Bo McCalebb a marcat 19 puncte pentru gazde, dintre care şase la rând în debutul sfertului patru, atunci când Partizan s-a desprins decisiv în urma unui „parţial" de 12-2. Duşan Kecman a contribuit şi el cu 12 puncte la o seară istorică pentru Partizan, care a cucerit trofeul în în 1992, şi nu a mai atins Final Four de 12 ani.

Niciuna dintre seriile din sferturile de finală, desfăşurate după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, nu a avut nevoie de o întâlnire decisivă.

Iată celelalte rezultate din sferturile de finală:

Regal Barcelona - Real Madrid 3-1 (în ultimul meci Barcelona a câştigat în deplasare cu 84-78)TSKA Moscova - Caja Laboral 3-1 (TSKA a câştigat meciul patru cu 74-70 în deplasare şi se califică pentru a opta oară consecutiv în Final Four!)Olympiakos - Asecco Prokom 3-1 (Olympiakos a câştigat ultimul meci cu 86-70, în deplasare)

În semifinale competiţiei, care vor avea loc în cadrul turneului Final Four, la 7 mai se vor întâlni:Regal Barcelona - TSKA MoscovaOlympiakos Pireu - Partizan Belgrad

Finala se va disputa la 9 mai. Final Four-ul are loc la Paris.

Vezi aici atmosfera creată de suporterii celor de la Partizan:

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net