3 coloși din Glory se bat joi la București

Ultima actualizare:

    Cei patru luptători care țin capul de afiș al Galei SAS
Cei patru luptători care țin capul de afiș al Galei SAS

Fanii sporturilor de contact sunt răsfățați în această perioadă, iar joi, 13 iunie, de la ora 21:00, aceștia vor avea parte de un nou show de senzație.

În Club Bamboo din București se va desfășura a doua ediție a Galei ”SAS GYM”, eveniment care va reuni în premieră în țara noastră 3 luptători de top din circuitul Glory. Astfel, Dylan Salvador, Christian Baya și Khayal Dzaniev se vor alătura “fenomenului” din România, Sorin Caliniuc, câștigătorul primei ediții a Galei ”SAS GYM”, și vor oferi publicului un spectacol total. Pe tabloul competiției se vor mai regăsi 3 dintre cei mai renumiți sportivi români: Alexandru Irimia, Amasio Paraschiv și Nino Pattvean, care îi vor înfrunta pe Mohammad Ghaedi, Edye Ruiz și Nikola Todorovic.

În plus, merită amintit faptul că această gală sponsorizată de City Insurance, Superbet, Bigotti și Tantastic și transmisă în direct de Pro X va oferi cele mai mari premii din istoria galelor de contact din România.

Bilete la această super-Gală se pot cumpăra de la sălile SAS GYM din București situate în Piața Alba Iulia și Drumul Taberei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net