3 luni de foc pentru Cătălina Ponor şi Larisa Iordache

Ultima actualizare:

    Cătălina şi Larisa  vor avea mai multe  concursuri de  verificare înainte de JO
Cătălina şi Larisa vor avea mai multe concursuri de verificare înainte de JO

Pentru Cătălina Ponor şi Larisa Iordache urmează o vară fierbinte. Ele sunt cele două gimnaste românce care vor lupta pentru singurul loc acordat ţării noastre în întrecerea olimpică.

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat că cele două vor concura la mai multe întreceri pentru a se lua o decizie obiectivă: „Am avut discuţii şi cu Cătălina Ponor şi cu Larisa Iordache. Ele trebuie să facă faţă atât Campionatelor Europene, cât şi pregătirii pentru Jocurile Olimpice. Va fi o competiţie între ele, pentru a demonstra cine are mai mari şanse de a reprezenta România mai bine la Jocurile Olimpice. Fetele vor participa la nişte concursuri, pentru a fi evaluate şi de arbitri neutri, nu e un proces simplu”, a explicat el. 

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la Atena, s-a arătat de acord ca sportiva cu cele mai mari şanse la podiumul olimpic să participe la Rio.

“Este o concurenţă normală. Eu cu Larisa oricum ne încurajam una pe alta, iar cine o să fie cea mai bună o să plece mai departe”, a declarat Ponor.

Şi Larisa, cvintuplă campioană europeană, a apreciat că o concurenţă cu Cătălina ar fi productivă.

“Ne încurajăm reciproc, suntem alături una de cealaltă. Este un moment productiv în sală când o vezi pe cealaltă că reuşeşte mai multe şi vrei şi tu să o depăşeşti, chiar dacă este colega ta”, a spus şi ea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net