5 ani de suferință pentru Michael Schumacher

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher a suferit accidentul la schiFOTO: EPA
Michael Schumacher a suferit accidentul la schiFOTO: EPA

Se împlinesc, chiar azi, 5 ani de la teribilul accidentul suferit la schi de Michael Schumacher, probabil cel mai mare pilot de Formula 1 al tuturor timpurilor. 5 ani de lacrimi, 5 ani de suferințe, 5 ani de rugăciuni înălțate de fanii sportului în speranța unui miracol care întârzie să apară.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher e un adevărat mister. Dus de soția lui, Corinna, în castelul de 50 de milioane de euro pe care îl pe care îl dețin în Elveția, Michael e ascuns total de ochii lumii. Ceea ce s-a aflat până acum e că în urma îngrijirilor complexe și a procedurilor de fizioterapie care costă mai mult de 50.000 de euro săptămânal, fostul campion mondial nu mai e conectat la aparate și nu mai e nevoit să stea mereu în pat. Nimeni nu știe însă să traducă asta, adică să spună dacă el se deplasează singur sau doar e plimbat cu căruțul, dacă poate vorbi, dacă poate mânca singur etc. Secretul e păstrat și pentru că soția pilotului nu lasă pe nimeni să divulge vreo informație. Dacă a existat vreun prieten care să dea vreo declarație, el a fost imediat șters de pe listă și nu a mai avut acces în castelul de pe malul Lacului Geneva.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher se afla în vacanță împreună cu familia, în stațiunea franceză Meribel, din Alpii Francezi. Se bucura de vremea frumoasă de afară pentru a schia – cea de-a doua mare pasiune a lui, după automobilism – când, luând-o pe un traseu interzis, s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de o stâncă aflată pe pârtie. A fost transportat imediat cu elicopterul la spital, a fost operat de două ori pe creier, a stat în comă 6 luni, dar nu și-a mai revenit până în acest moment.

Expoziție dedicată lui Michael Schunacher chiar de ziua lui

La 3 ianuarie, ziua în care Michael Schumacher va împlini 50 de ani, o expoziţie dedicată fostului pilot va fi deschisă la Muzeul Ferrari de la Maranello. Intitulară "Michael 50", expoziţia va prezenta imagini din cariera lui Schumacher, dar şi înregistrări cu zgomot de motor sau interviuri inedite cu germanul din 2013.

De asemenea, tot în 3 ianuarie va fi lansată o aplicaţie numită "Official Michael Schumacher App" prin intermediul căreia vor putea fi văzute fotografii ale maşinilor de cursă ale germanului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net