Fotbalul australian este unul dintre cele mai dure sporturi de echipă din lume, dar uneori accidentările apar fără a fi fost provocate de un adversar.


A simţit pe propria piele acest lucru Tim Broomhead, component al formaţiei Collingwood. În timpul meciului cu Greatest Western Sydney Giants. În vârstă de doar 24 de ani, tânărul jucător a avut un ghinion teribil când s-a zbit cu piciorul stâng de unul dintre buturile din terenul de ţintă advers (la fotbal australian există buturi ca la rugby). Chiar dacă bara este învelită cu burete, din cauza vitezei şi a ghinionului incredibil, şocul a fost atât de puternic încât Broomhead a avut, pur şi simplu, piciorul rupt în două, suferind o fractură de tibie şi peroneu, dar şi o deplasare a genunchiului.

Prima grijă a medicilor a fost să-i aline cumva suferinţa, dându-i imediat un clamant, după care au încercat să reducă leziunea genunchiului. Sportivul australian a fost oeprat şi, conform previziunilor medicilor, va reveni în activitate doar anul viitor.

 
 
Loading...