Adi Vasile regretă că meciul CSM București - Rostov a fost amânat din cauza COVID-19

Ultima actualizare:

    Adi Vasile își dorea o nouă victorie în această ediție a Ligii CampionilorFoto: Marian Burlacu
Adi Vasile își dorea o nouă victorie în această ediție a Ligii CampionilorFoto: Marian Burlacu

Federația Europeană de Handbal (EHF) a decis ca meciul CSM Bucureşti - Rostov-Don, programat sâmbătă, 26 septembrie, la ora 16.00, în Grupa A din ediția 2020/2021 a Ligii Campionilor să fie amânat. Decizia a fost luată după ce gruparea rusă a anunţat că are un caz de infectare cu noul coronavirus în cadrul lotului. Antrenor la CSMB, Adi Vasile n-a fost deloc încântat de situație, formația lui fiind într-o formă foarte bună.

Conform legislației din Rusia, formația Rostov-Don nu mai poate face deplasarea la Bucureşti, toți membri delegației fiind obligaţi să stea zece zile în izolare. Confruntarea va avea loc la o dată ce va fi comunicată ulterior de EHF.De asemenea, în aceeași grupă și din motive asemănătoare au fost amânate partidele FTC Budapesta - Metz și Krim - Esbjerg, programate sâmbătă, 26 septembrie. Formația maghiară are mai multe jucătoare cu teste pozitive. Din acest motiv, FTC Budapesta nu a putut disputa, în urmă cu câteva zile, nici meciul cu Vipers. În acest moment, echipa maghiară este în carantină în ţară. Cu un caz de COVID-19 se confruntă și formația slovenă Krim Ljubljana.Aflate pe primul loc în grupă, cu două victorii din tot atâtea posibile, „tigroaicele” n-au primit prea bine vestea amânării meciului cu Rostov-Don. „Este un moment nepotrivit”, a declarat antrenorul Adi Vasile pentru site-ul oficial al clubului. „Suntem pe un trend foarte bun.  Avem mare încredere în noi,. Aşa că suntem trişti că nu se va juca acest meci. Am muncit mult pentru cele două victorii obţinute până acum în Liga Campionilor. Mă bucur că am început astfel şi că demonstrăm pe teren multă calitate şi spirit de echipă. Echipa arată bine şi sunt foarte mulţumit de asta, raportat la perioada lungă în care nu s-a jucat handbal".Tehnicianul a subliniat că pe echipa lui o așteaptă „o luptă lungă, un maraton... Fiecare meci este extrem de important. Acest format al Ligii Campionilor oferă mult echilibru şi, în acelaşi timp, se pot întâmpla surprize care răstoarnă ierarhia de moment", a adăugat el.Cum Liga Națională n-a început încă, iar meciul cu Rostov nu se va mai disputa, cele mai multe dintre handbalistele de la CSM Bucureşti vor participa la acțiunile echipelor naţionale. „Nemaiavând meciul, nu mai ţinem atât de ridicat nivelul de concentrare şi de adrenalină. Nici nu trebuie să o facem, ar fi ceva artificial. Se va pleca la echipele naţionale, iar noi avem multe jucătoare la loturi. Doar şase vor rămâne acasă şi vor avea un timp de respiro, dar se vor şi pregăti alături de Iulia şi Dragoş", a mai spus Adi Vasile.De la începutul ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor, pe lângă disputele din întrecerea fetelor, au mai fost amânate și partidele Szeged - Paris-SG (un caz la echipa maghiară) și Vardar Skopje - Elverum (restricție de călătorie în Norvegia) contând pentru competiția similară masculină.

Liga Campionilor - feminin

Ediția 2020/2021

Grupa A

Etapa a 3-a

Duminică, 27 septembrie

Ora 18.00:

Bietigheim - Vipers

Meciurile FTC Budapesta - Metz, Krim - Esbjerg și CSMB - Rostov-Don au fost amânate. 

Clasament

1. CSM București 4 puncte (+6)2. Rostov  3 puncte (+1)3. Team Esbjerg 2 puncte  (+6)4. Metz 2 puncte (+4)5. Vipers 2 puncte (+1)6. Krim 1 punct (-1)7. FTC Budapesta 0 puncte (-1)8. Bietigheim 0 puncte (-16)

Alte rezultate: 

FTC Budapesta – Rostov 25-26Krim Ljubljana – Vipers 26-27SG BBM Bietigheim – Team Esbjerg 26-33CSM Bucureşti – Metz 31-26Rostov - Krim 23-23Metz - Bietigheim 36-27Esbjerg - CSMB 29-30

Meciul Vipers - Budapesta a fost amânat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net