Adina Salaoru crede că Volei Alba Blaj are șansa ei în Liga Campionilor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Căpitan al echipei feminine Volei Alba Blaj, Adina Salaoru (28 de ani) privește cu realism, dar fără să dezarmeze, meciul cu Galatasaray Istanbul (Turcia), programat astăzi, la ora 19.00, în Sala Polivalentă din București și contând ca a doua semifinală a Ligii Campionilor Europeni - în prima, de la 16.00, se înfruntă VakifBank Istanbul (Turcia) și Imoco Volley Conegliano (Italia).

Cu toate că formația din ”Mica Romă” pornește cu șansa a 4-a în acest turneu final, voleibalista originară din Miercurea Ciuc consideră că orice meci nu este pierdut dinainte: ”Ne-am dorit foarte mult această calificare. Am avut puțin noroc. A fost un noroc corect. Unul care a însemnat și multă muncă. Și cinci victorii consecutive care ne-au adus aici. Sperăm să reușim să ne calificăm în finală. Rămânem o echipă omogenă și mizăm pe acest lucru și în Final Four. Știm că adversarii sunt foarte puternici. Avem o provocare foarte mare în față. Mizăm pe spiritul de echipă, pe pregătirea noastră tactică și tehnică. Pe determinarea noastră de a ajunge mai departe”.Căpitanul lui Volei Alba Blaj ne-a declarat că și reușita fetelor de la CSM București, care au câștigat în 2016, primul trofeu din istoria voleiului nostru, la feminin, în competițiile continentale (Challenge Cup), le-a ambiționat: ”Liga Campionilor înseamnă mult mai mult. Da. De ce nu? Suntem aici și avem o șansă!”.Adina Salaoru ne-a mărturisit că speră ca fanii voleiului de la noi să fie prezenți în număr cât mai mare în Sala Polivalentă, la meciurile din Final Four-ul Ligii Campionilor. ”Să vină să ne susțină! Să fie alături de noi! Să ne ajute să câștigăm”.  

Final Four-ul ediției 2017/2018 a Ligii Campionilor la volei, în competiția feminină, se desfășoară la Sala Polivalentă din București, în acest weekend, după următorul program:Sâmbătă, 5 maiSemifinaleOra 16.00: Imoco Volley Conegliano (Italia) – VakifBank Istanbul (Turcia)Ora 19.00: CSM Volei Alba Blaj – Galatasaray SK Istanbul (Turcia)Duminică, 6 maiMeci pentru locurile 3-4Ora 16.00: Învinsele din semifinaleFinala (locurile 1-2)Ora 19.00: Învingătoarele din semifinale  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net