Alpinist şi alergător montan, în cursa pentru viaţă!

Ultima actualizare:

    Ludovic Vierufoto: arhivă personală
Ludovic Vierufoto: arhivă personală

A fluturat steagul cu chipul lui Cătălin Hîldan pe cel mai înalt vârf din Africa, Uhuru Peak, situat pe muntele Kilimanjaro. Ludovic Vieru, alpinist şi alergător montan are nevoie de ajutor. O banală căpușă i-a dat viața peste cap şi acum e diagnosticat cu borelioză, fiind internat la o clinică în Germania.

Ludovic a plecat de urgenţă, pentru a 3-a oara în ultimele 2 săptămâni, in Germania, la Augsburg, la cea mai renumită clinica de borelioza - boala Lyme din Europa, unde ajung, în ultima instanţă, cei care nu au reuşit să se trateze în ţară.

(http://borreliose-centrum-augsburg.de/?id=85&L=1 CAS-ul românesc nu decontează cheltuielile bolnavilor de aici).Din nefericire, boala sa a fost descoperită târziu şi el bănuie că a primit-o de la muşcătura unei căpuşe în primăvară, în timpul alergărilor sale prin Pădurea Bârnova, la antrenamente pentru concursurile echipei sale de alergare montană (https://www.facebook.com/pages/IA-%C5%9EI-urc%C4%83/256104761244926?fref=ts).A urmat apoi un tratament riguros în România, inclusiv cu 41 injecţii zilnice cu antibiotic şi internări succesive în Spitalul de boli infecţioase. 2 luni a crezut că a scapat de această boală, chiar a participat şi la un concurs de alergare montană Trantapassi din Italia, dar, din nefericire, boala a evoluat/revenit afectandu-i întreg organismul, conducând la paralizii temporare, el având acum nevoie de ajutor fizic în dese momente.Prietenii au reuşit să strângă într-o primă fază peste 2500euro pentru a-l ajuta cât de cât. Aceşti bani, împreună cu economiile lui îi ajung pentru cel mult 1 luna de zile.Dupa ce, acum două săptămâni, i s-au făcut consultaţia şi analizele la Augsburg (costuri aprox 2000euro) i s-au descoperit şi alte complicaţii ale bolii.Acum urmează să înceapă tratamentul principal de minim 3 săptămâni (costuri 2000euro săptămânal), acolo în Germania, dupa care i se vor lua iarăşi analizele (2000euro). În caz că apar rezultate pozitive(bune) va urma tratamentul în România, daca nu, va mai continua acolo alte 6-8 săptămâni. La toate aceste cheltuieli s-au adaugat biletele de tren, avion plus cazare şi mâncare în Augsburg (70km vest de Munchen) pentru minim o lună.

Despre boala: http://amintiridinmunti.blogspot.ro/20…/…/lymeborelioza.htmlhttp://www.realitatea.net/serban-ionescu_1057834.htmlhttp://www.lyme.ro/ce-e-lyme/content.htmlDaca cineva poate să-l ajute financiar, aici sunt doua conturi eur/ron la Banca Transilvania deschise pe numele lui:RO98BTRLEURCRT00E2635501RO39BTRL02401201E26355XXSAU la orice filiala a Bancii Transilvania trebuie să ştiţi doar numele lui: Ludovic Iulian Vieru (nascut 1 ian.1977)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net