Ana Maria Brânză: "Orice loc vom ocupa de acum înainte va fi privit ca dezamăgitor!"

Ultima actualizare:

Scrimera s-a ţinut de şotii ca de obicei, iar în momentul în care a vozut ziariştii care o aşteptau a rostit: "Vine domnul Borcea?". Apoi, stelista a continuat: "Am «greşit» bine încă o dată, iar acum orice vom face în viitor, în afara locului 1, va fi perceput drept dezamăgitor. Norocul a fost de partea noastră. Suntem favorite la Jocurile Olimpice de la Londra, dar nu ştiu ce se poate întâmpla. Eu voi fi mulţumită şi dacă vom luat argint", a declarat Brânză.

Simona Alexandru crede că şi Campionatul European şi Campionatul Mondial au fost o "încălzire" pentru Jocurile Olimpice de la Londra: "Cine nu riscă, nu câştigă. Nu ştiu dacă eu trebuie să le dau fetelor o bere sau ele mie. A fost o presiune imensă pe umerii noştri, dar acest aspect ne-a montat. Consider că şi europenele şi mondialele au reprezentat o încălzire pentru JO. Mi-am zis că nu putem avea aceeaşi soartă la individual, la ultima tuşă. Azi ne uitam una la alta şi ne spuneam "ce faţă de campioană mondială ai".

Delegaţia României a sosit la Bucureşti luni noapte, în jurul orei 01.00, fiind aşteptată la aeroport de comandantul CS Steaua, George Boroi şi de preşedintele ANST, Doina Melinte.

Echipa feminină de spadă a României, formată din Anca Măroiu, Ana Maria Brânză, Simona Alexandru şi Loredana Dinu, a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de scrimă de la Catania, după ce a învins, duminică, în finală, cu scorul de 27-26, reprezentativa Chinei. Româncele au obţinut titlul mondial pentru a doua oară consecutiv, după ce s-au impus şi în 2010, la Paris, în aceeaşi formulă, în finala cu Germania.

România a mai obţinut două medalii de bronz la Campionatele Mondiale, tot la spadă, însă la individual feminin, prin Anca Măroiu şi Ana Maria Brânză, învinse în semifinale de Na Li, respectiv Yujie Sun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net